The page you're viewing is for Dutch (EMEA) region.

Investors

The page you're viewing is for Dutch (EMEA) region.

“Het verbaast me niets dat nutsvoorzieningen bovenaan de lijst staan. Het opwekken en distribueren van energie vormen het fundament voor de meeste industrieën. Alles is afhankelijk van de nutsvoorziening, en als de toevoer van een element daarvan onderbroken wordt, heeft zo ongeveer elke industrie daar last van”

Robert Linsdell,
managing director voor Vertiv in Australië en Nieuw Zeeland

Nutsvoorzieningen, in onze analyse gedefinieerd als “kernenergie, gas, waterbehandeling en opwekking, distributie en transmissie van elektriciteit”, zijn door de panelleden geclassificeerd als de meest belangrijke industrie ter wereld.

Met betrouwbare energie die de basis vormt van zoveel andere diensten en systemen waarvan we dagelijks afhankelijk zijn, scoorden nutsvoorzieningen hoog bij vrijwel alle criteria in ons overzicht van belangrijkheid. Uitvaltijd heeft een directe en brede impact, kan maatschappelijke ontwrichting veroorzaken en vloeit vaak door in andere industrieën waardoor bedrijven en de handel verlamd raken.

Panellid Tom Nation, vicepresident en algemeen directeur van stroomvoorzieningsdiensten in Noord-Amerika voor Vertiv, was het daarmee eens. “Veel industrieën zijn met bijvoorbeeld UPS- en backupgeneratoren beschermd tegen het verlies van nutsvoorzieningen en deze zijn heel effectief tegen kortdurende en geïsoleerde onderbrekingen. Maar als grote delen van het net plat gaan, zoals gebeurde tijdens de black-out die het noordoosten van de Verenigde Staten in 2003 trof, zijn de onderbrekingen zo wijd verspreid dat de gehele maatschappij verlamd is.”

DEEL HET RAPPORT OVER DE BELANGRIJKSTE INDUSTRIEËN

 
INVESTORS
Overzicht

Taal & locatie