The page you're viewing is for Dutch (EMEA) region.

Investors

The page you're viewing is for Dutch (EMEA) region.

“We zien aanzienlijke uitbreidingen van het spoorwegsysteem in veel gebieden naarmate populaties naar steden blijven migreren en deze stedelijke centra proberen om congestie en vervuiling te verminderen.”

Etienne Guerou,
vicepresident Industrial in Azië voor Vertiv

Vrijwel elke fase van luchttransport, van reserveringen tot luchtverkeersleiding en vluchtbeheersystemen, zijn in zeer hoge mate afhankelijk van technologie. Zelfs kleine vertragingen op een vliegveld kunnen het gehele netwerk treffen, waardoor passagiers honderden kilometers van huis stranden.

De chaos die kan voortkomen uit een verstoring in het luchtverkeer werd duidelijk toen na een vulkaanuitbarsting in 2010 in IJsland honderden vluchten in Noord-Europa niet konden vertrekken. Dit creëerde een neveneffect voor het luchtverkeersnetwerk waardoor passagiers dagenlang niet konden reizen.

Spoortransport is qua impact van uitvaltijd gelijk aan het luchttransport, al is dit gewoonlijk plaatselijker en directer, met meer angst en maatschappelijke wanorde onder forensen die voor hun dagelijkse transport afhankelijk zijn van het spoorwegnetwerk.

Openbaar vervoer is hoog geclassificeerd door de panelleden gebaseerd op het risico dat uitvaltijd oplevert voor de gezondheid, de maatschappelijke orde, het neveneffect en openbare protesten.

DEEL HET RAPPORT OVER DE BELANGRIJKSTE INDUSTRIEËN

 
INVESTORS
Overzicht

Taal & locatie