The page you're viewing is for Dutch (EMEA) region.

Investors

The page you're viewing is for Dutch (EMEA) region.

  

Hoewel smart cities een ruime term is die meerdere interpretaties kent, gebruikten onze panelleden de volgende definitie van Wikipedia bij het analyseren van de belangrijkheid van deze groeiende industrie:

“Een smart city is een stad waarbij informatietechnologie en het internet der dingen gebruikt worden om de stad te beheren en te besturen. Hierbij gaat het zowel om de administratie als om de voorzieningen zoals bibliotheken, ziekenhuizen, het transportsysteem en de nutsvoorzieningen.”

Het is duidelijk dat de ruime omvang van wat een smart city kan zijn, een significante verstoring als gevolg van elke uitvaltijd zou opleveren, maar de visie van een smart city is nog niet volledig geïmplementeerd wat de impact van verstoringen beperkt. Toch neemt het idee snel in belang toe in grote delen van de wereld.

Zoals panellid Jun Michael Tian, senior director Strategic Planning in China voor Vertiv, opmerkte: “Naarmate smart cities verder optrekken, zullen verstoringen in de ondersteunende technologie gevolgen hebben voor transport, wetshandhaving, openbare veiligheid en andere factoren die nog niet zijn geïdentificeerd. Terwijl de consequenties van uitvaltijd in de technologie van smart cities nog niet zo wijdverspreid zijn als in andere industrieën op dit moment, is het potentieel enorm.”

Smart cities zijn als zeer belangrijk geclassificeerd gezien de financiële impact, de directheid van de impact, het neveneffect, de woede in de media en bij het publiek en de maatschappelijke gevolgen van een onderbreking. De opname in deze lijst, ondanks de onvolwassenheid daarvan, zegt veel over de grote mogelijkheden van smart citiesinitiatieven en de noodzaak om passende bedrijfskritische infrastructuursystemen in te zetten naarmate nieuwe sensoren en systemen worden ontwikkeld.

DEEL HET RAPPORT OVER DE BELANGRIJKSTE INDUSTRIEËN

 
INVESTORS
Overzicht

Taal & locatie