The page you're viewing is for Dutch (EMEA) region.

Investors

The page you're viewing is for Dutch (EMEA) region.

 

“Telecommunicatie blijft cruciaal voor onze mogelijkheid om te communiceren en voor de handel en maakt levensreddend inspanningen mogelijk. Het feit dat telecommunicatiediensten niet werden onderbroken door de reeks aardbevingen die Italië in 2016 trof, zorgde ervoor dat de eerste mensen die reageerden informative konden uitwisselen over waar het grootste aantal slachtoffers was, waardoor er snel gereageerd kon worden en het aantal slachtoffers als gevolg van deze natuurramp beperkt kon worden.”

Emiliano Cevenini,
vicepresident Sales, AC Power en Business Development in EMEA voor Vertiv

Met de ontwikkeling van het traditionele telecommunicatienetwerk in de twintigste eeuw heeft de telecommunicatie-industrie de standaard gezet voor de beschikbaarheid van bedrijfskritische diensten. De industrie heeft deze eeuw zwaar geïnvesteerd om gelijksoortige beschikbaarheidsniveaus te behalen, al maakt de aard van mobiliteit het bijna onmogelijk om hetzelfde niveau van beschikbaarheid te bieden als het traditionele netwerk.

Telecommunicatie scoorde hoog onder panelleden qua financiële impact, maatschappelijke orde, directheid van de impact en het gevolg van uitvaltijd op de reputatie van het bedrijf. Telecomproviders geven niet alleen de voorrang aan en investeren in bedrijfskritische systemen om de beschikbaarheid te waarborgen, maar ze geven ook miljoenen aan marketinggeld uit om de betrouwbaarheid van hun netwerken bekend te maken om het vertrouwen van de klant te verbeteren en om zich te onderscheiden van de concurrentie.

DEEL HET RAPPORT OVER DE BELANGRIJKSTE INDUSTRIEËN

 
INVESTORS
Overzicht

Taal & locatie