The page you're viewing is for Dutch (EMEA) region.

Investors

The page you're viewing is for Dutch (EMEA) region.

“De defensie-industrie heeft extreem hoge standaarden voor de eigen bedrijfskritische systemen omdat deze nodig kunnen zijn om het bevel over militaire operaties te kunnen voeren. Beslissingen over leven en dood worden gemaakt aan de hand van informative die door bedrijfskritische systemen wordt verstrekt.”

TONY GAUNT,
senior director Colocation, Cloud, en Banking, Financial Services and Insurance in Azië voor Vertiv

Gezien de cruciale rol die de defensie-industrie in de nationale beveiliging speelt, is het niet verwonderlijk dat deze als een van de meest belangrijke industrieën is geclassificeerd.

In aanvulling op zijn rol om levens te beschermen, scoort defensie hoog op basis van de directheid van de impact, de mogelijke brede omvang van uitvaltijd en de kansen op maatschappelijke verstoring. Vanwege de betrokken belangen investeert de defensie-industrie zwaar in betrouwbaarheid, redundantie en beveiliging ter bescherming van bedrijfskritische systemen. Het is tevens een industrie die geneigd is tot geheimhouding, waarbij het eigen specificaties opstelt voor bedrijfskritische systemen en van leveranciers eist om deze specificaties en hoge niveaus van beschikbaarheid na te streven. “Mocht er sprake zijn van uitvaltijd bij defensie, dan hoor je daar waarschijnlijk niets over”, legt Gaunt uit.

INVESTORS
Overzicht

Taal & locatie