The page you're viewing is for Dutch (EMEA) region.

Investors

The page you're viewing is for Dutch (EMEA) region.

Classificatie van de belangrijkste industrieën ter wereld

Analyse van de omvang en ernst van uitvaltijd in belangrijke industrieën

Dit rapport classificeert de zeven belangrijkste industrieën gebaseerd op de impact van een verstoring in die industrie. Het classificeert tevens de belangrijkste industrieën in termen van financiële impact en het identificeert drie opkomende industrieën die belangrijker worden naarmate ze groeien en zich ontwikkelen.

Tot op zekere hoogte is ‘belangrijk’ subjectief en afhankelijk van de situatie. Het feit dat een industrie iets hoger kan staan dan een andere in een lijst met meest belangrijke industrieën betekent niet veel als uw geld of uw reputatie in het geding komt. Vrijwel elke industrie vertrouwt tegenwoordig op bedrijfskritische systemen die een aanzienlijke waarde kunnen creëren als ze naar verwachting werken en voor een aanzienlijke verstoring zorgen als dat niet het geval is.

DEEL HET RAPPORT OVER DE BELANGRIJKSTE INDUSTRIEËN
Een wereldwijd panel van experts op het gebied van bedrijfskritische infrastructuur heeft de belangrijkste industrieën gekwantificeerd. Zit uw industrie bij de top 5?

Classificeer de belangrijkheid van uw industrie met dezelfde criteria en vergelijk uw score

DE DEFINITIE VAN BELANGRIJKHEID

Door te analyseren wat een industrie belangrijk maakt, hebben we 15 criteria vastgesteld die de mogelijke impact van het verlies van de beschikbaarheid van bedrijfskritische systemen omvatten en we hebben deze gewogen aan de hand van de ernst van de impact. Deze criteria werden vervolgens gebruikt om een overzicht van belangrijkheid te creëren dat ons panel van experts op het gebied van bedrijfskritische infrastructuur gebruikt voor het toekennen van punten aan de industrieën. Deze omvatten:

 • De impact van niet-geplande uitvaltijd op de menselijke gezondheid
 • De financiële impact van niet-geplande uitvaltijd in termen van omzetverlies en misgelopen kansen
 • De maatschappelijke orde is afhankelijk van de beschikbaarheid
 • Mogelijke impact op het milieu van ongeplande uitvaltijd
 • Een significant deel van de resources van het betroffen bedrijf/de betroffen dochteronderneming is afhankelijk van de beschikbaarheid
 • Kosten voor herstel, waaronder reparaties, vervangen van aangetaste bezittingen en alternatieve maatregelen welke tijdens de uitvaltijd noodzakelijk waren
 • Directheid van de impact
 • Neveneffect van niet-geplande uitvaltijd
 • Waarschijnlijke omvang (lokaal, regionaal, nationaal, globaal) van de effecten van niet-geplande uitvaltijd
 • Subjectieve classificatie van de belangrijkheid van de industrieën
 • Impact van reputatieschade als gevolg van niet-geplande uitvaltijd op de concurrerende markt
 • Gebrek aan beschikbaarheid veroorzaakt frustratie en angst
 • Niet-geplande uitvaltijd heeft als risico grote woede in de media/bij het publiek te veroorzaken
 • Mogelijke duur van de impact (operationeel, niet reputationeel)
 • Prioriteit van de beschikbaarheid van de industrie

Perspectieven van de industrie op bedrijfskritische systemen


Graham Oakes,
Oprichter en CEO van Upside Energy

“Met smart cities beginnen mensen de stad te zien als een systeem van systemen. Uptime, vooral van energie, is een belangrijk punt voor ontwikkelaars van smart cities, omdat het energiesysteem van levensbelang is voor het functioneren van alle andere systemen. Deze focus, gecombineerd met de beperkte toepassingsgebieden van smart cities-initiatieven, zorgen ervoor dat ze een ideale testlocatie zijn voor technologieën die de betrouwbaarheid van het elektrische systeem verbeteren door een deel van de last van betrouwbaarheid naar gedistribueerde systemen te verplaatsen.”

Glenn Uidam,
Director, Operations - Equinix Australia, Equinix

"Digitale diensten zijn 'always on' en nauw geïntegreerd in ons dagelijkse leven als consument en bij bedrijven. Echter, de digitaal verbonden wereld staat nog in de kinderschoenen en, als we moeten uitgaan van de laatste 10 jaar, zal de wereld nog nauwer verbonden worden dan ooit tevoren en zal de stimulans voor beschikbaarheid alleen maar groter worden. Terwijl deze ontwikkeling zich doorzet, zullen wereldwijde providers van cloud- en colocatiediensten, zoals Equinix, dienst doen als de hub van interconnectiviteit. Dit stelt bedrijven in staat om snel te reageren en te evolueren waardoor ze nieuwe oplossingen kunnen implementeren om de steeds veranderende markt de baas te kunnen blijven. Door onze ontwerparchitectuur, operationele procedures en het gebruik van toonaangevende leveranciers van apparatuur, zoals Vertiv, levert Equinix het hoogste niveau van beschikbaarheid voor onze klanten en legt het de basis voor de toenemende connectiviteit en digitalisering in de toekomst."

Omer M. Wilson
Senior Director of Marketing, Digital Realty

"Uitvaltijd is gewoon geen optie voor providers van cloud- en colocatiediensten meer. Als je de kritische financiële, bedrijfs- en consumententoepassingen die nu via de cloud worden geregeld in ogenschouw neemt, kan een ernstige uitvaltijd een zeer grote impact hebben op het vertrouwen in het merk en uiteindelijk de winst. Daarnaast neemt het gebruik van cloud- en colocatiediensten steeds sneller toe. Terwijl nieuwe markten en consumenten zoeken naar steeds hogere niveaus van gegevens en de communicatie tussen machines toeneemt door het Internet of Things en Industry 4.0, zal de beschikbaarheid van cloud- en colocatiedatacenters alleen maar essentiëler worden."

De kosten van uitvaltijd
“Financiële impact van ongeplande uitvaltijd” was het op een na zwaarst meetellende criterium in het overzicht van belangrijkheid. LEES MEER


Opkomende industrieën = toenemend belang
Zoals werd uitgelegd bij smart cities gaan sommige industrieën die in onze analyses zijn opgenomen snel vooruit en worden ze belangrijker naarmate ze zich ontwikkelen, met name smart cities, cloud en colocatie en alternatieve energie. LEES MEER


Wat is erger – niet op je werk kunnen komen of daar niet over kunnen posten?
Een van de factoren die in het overzicht van belangrijkheid is opgenomen, was de stress die door onderbrekingen veroorzaakt wordt. LEES MEER

Conclusie

Terwijl de wereld steeds digitaler is geworden, zijn we nog altijd in hoge mate afhankelijk van traditionele industrieën, zoals nutsvoorzieningen, openbaar vervoer en telecommunicatie die de dagelijkse diensten bieden waardoor we kunnen functioneren in ons persoonlijke en zakelijke leven.

Tegelijkertijd heeft de toenemende digitalisering onderlinge afhankelijkheden geschapen tussen belangrijke industrieën die ongekend zijn. In vrijwel elk geval heeft uitvaltijd in een industrie impact die ver buiten die industrie uitgaat. Verstoringen in het hoogspanningsnet vloeien door in alle industrieën, vertragingen in spoor- en luchttransport verstoren de handel en uitvaltijd in een colocatiefaciliteit spreidt zich uit over meerdere bedrijven en schakelt de videostreamingdienst uit die we ter ontspanning na een dag hard werken willen bekijken.

Naarmate deze trend doorzet en nieuwe belangrijke industrieën opkomen, wordt de bedrijfskritische infrastructuur die deze industrieën ondersteunt, belangrijker dan ooit. Industrieën over het hele spectrum moeten blijven investeren in de technologie, processen en diensten die nodig zijn om bedrijfskritische systemen operationeel te houden. We zullen nooit in staat zijn om alle natuurrampen of menselijke fouten te elimineren, maar met een juiste planning en investering zijn we van mening dat we een wereld kunnen bereiken waar belangrijke industrieën altijd werken.

METHODOLOGIE

Deze niet-wetenschappelijke classificatie is ontwikkeld door ons team bestaande uit experts op het gebied van wereldwijde bedrijfskritische infrastructuur. Eerst hebben ze de 15 criteria bepaald die bedrijfskritische systemen definiëren, en vervolgens elk criterium gewogen om een “overzicht van relevantie” op te stellen, waarbij een waarde van 1 tot 5 werd toegekend aan elk criterium voor elk van 22 industrieën. Nadat deze waarden werden gewogen, werd een totaalscore voor elke industrie berekend. Voor elke industrie werden vervolgens gemiddelden berekend om de lijst met meest belangrijke industrieën te ontwikkelen.

PANELLEDEN BELANGRIJKSTE INDUSTRIE


Emiliano Cevenini

Emiliano Cevenini is vicepresident Power Sales en Business Development voor Vertiv in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA). Emiliano is zijn loopbaan gestart als R&D-ingenieur waarna hij in 1997 R&D-projectmanager werd. Hij heeft functies bekleed met een steeds toenemende verantwoordelijkheid, waaronder technische verkoopondersteuningsmanager en marketingmanager, productmarketingmanager en vicepresident voor internationale verkoop en marketing. Sinds 2016 heeft hij activiteiten voor zakelijke ontwikkeling geleid in belangrijke verticale marktsegmenten voor Vertiv, waaronder transport, gezondheidszorg, slimme netwerken en andere toepassingen naast de datacenterindustrie.

Tony Gaunt

Tony Gaunt is senior director Colocation, Cloud, en Banking, Financial Services en Insurance voor Vertiv in Azië. Tony is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de activiteiten van Vertiv in de markten voor datacenters, colocatie, cloud en financiële diensten in Azië, waaronder de volledige reeks producttechnologieën en diensten die door het bedrijf in de regio worden aangeboden. Sinds hij in 1996 bij de industrie is betrokken, heeft Tony functies bekleed met steeds toenemende verantwoordelijkheid binnen verkoop en strategisch accountbeheer waaronder de functie van verkoopmanager in het VK. In 2011 is Tony bij het bedrijf gekomen als gevolg van een overname, waar hij in Australië nationale functies bekleedde, voordat hij zich in 2013 bij het Aziatische team voegde als directeur voor Cloud, Colocation en Global Enterprise Accounts.

Etienne Guerou

Etienne Guerou is vicepresident Industrial voor Vertiv in Azië. Etienne is woonachtig in Singapore en heeft enorm veel ervaring in de industriële sector. Onder leiding van Etienne zijn de industriële activiteiten in Azië verviervoudigd in de afgelopen drie jaar. Vertiv is nu sterk aanwezig in Korea en heeft ook op verschillende andere markten zoals Maleisië, Indonesië, Vietnam en de Filipijnen, voet gezet. Hij heeft ook geholpen bij het opzetten van het team voor industriële techniek en producten/oplossingen in Kuala Lumpur dat cruciaal was voor het succes van Vertiv in de regio.

Robert Linsdell

Robert Linsdell is managing director voor Vertiv in Australië en Nieuw-Zeeland. Robert heeft ruim twee decennia ervaring in technologie-gedreven industrieën, waaronder telecommunicatie, elektronische materialen en poedercoating. Daarnaast heeft Robert eerder bestuursfuncties bekleed bij de European Council of the Paint, Printing Ink and Artists’ Colours Industry (CEPE), Intellect UK en het European Institute Of Printed Circuits (EIPC). Robert en zijn team concentreren zich op het uitlijnen van ICT en zakelijke strategieën van klanten om energiekosten op duurzame en innovatieve manieren te reduceren. Robert is presentator geweest bij internationale congressen van de China Printed Circuit Association (CPCA) in Shanghai, Semicon in Europa, Internepcon in de VS, Europa en Japan, Gartner CIO Conference en The Innovation Forum Sydney.

Tom Nation

Tom Nation is vicepresident en algemeen directeur van stroomvoorzieningsdiensten voor Vertiv in Noord-Amerika. Tom is in 2011 bij het bedrijf gekomen en heeft ruim 20 jaar ervaring in het aansturen van technische serviceteams die bedrijven helpen bij het verbeteren van de beschikbaarheid en prestaties van hun bedrijfskritische elektrische infrastructuur voor datacenters, communicatienetwerken en commerciële en industriële faciliteiten. Tom is lid van verschillende professionele organisaties zoals de InterNational Electrical Testing Association (NETA), het Institute of Electrical and Electronics Engineering (IEEE) en de National Electrical Contractors Association (NECA).

Peter Panfil

Peter Panfil is vicepresident Global Power bij Vertiv. Peter heeft bijna 38 jaar ervaring in geïntegreerde regelapparatuur en stroom. Hij houdt zich bezig met het toepassen van de nieuwste energie- en regeltechnologie in bewezen en opkomende topologieën om de best beschikbare en efficiënte systemen te leveren voor bedrijfskritische toepassingen. Daarnaast werkt Peter samen met klantengroepen om trends uit de industrie mee te nemen in de ontwikkeling van nieuwe producten. In 1994 begon hij zijn carrière bij het bedrijf en bekleedde verschillende managerfuncties waaronder vicepresident Engineering en vicepresident en algemeen directeur AC Power voordat hij vicepresident Global Power werd.

Jack Pouchet

Jack Pouchet is vicepresident Market Development bij Vertiv. Hij is woonachtig in Zuid-Californië en werkt nauw samen met belangrijke OEM’s, eigenaars en exploitanten van grote datacenters en vooraanstaande missiekritische technische bedrijven om de dagelijkse gang van zaken en operationele efficiëntie te bevorderen en tegelijkertijd te zorgen voor betrouwbaarheid, weerstandsvermogen, en beschikbaarheid. Jack brengt ruim 20 jaar ervaring in OEM-voeding, energie-opwekking, distributie en de verkoop van energieproducten en marketing mee naar Vertiv, wat hem het unieke eind-tot-eind perspectief geeft van het gehele gelijk- en wisselstroompad.

Jun Michael Tian

Jun Michael Tian is senior director Marketing voor Groot-China en richt zich op het analyseren van markttrends, het begrijpen van de behoeften van klanten en het geven van advies over producten. Hij heeft 18 jaar ervaring op het gebied van datacenters. Hij is bij het bedrijf gekomen als UPS R&D-ingenieur, waarna hij opklom naar functies met toenemende verantwoordelijkheden. Michael heeft een BA in elektrische systemen en een MA in vermogenselektronica van de Tsinghua universiteit (China, Beijing). Hij heeft tevens een EMBA van de China Europe International Business School.

Jean-Baptiste Trollé

Jean-Baptiste Trollé is vicepresident Global Industrial Sales en Marketing voor Vertiv in Frankrijk. Hij is zijn carrière begonnen in de verkoop en is opgeklommen naar het productmanagement. Vervolgens is hij via een overname bij het bedrijf gekomen, waar hij functies innam met een toenemende wereldwijde verantwoordelijkheid. In 2013 nam hij de leiding op zich van de verkoopoperaties voordat hij vicepresident werd van Global Industrial Sales en Marketing.

Wilt u bedrijfskritische vereisten voor uw industrie bespreken?

INVESTORS
Overzicht

Taal & locatie