The page you're viewing is for Dutch (EMEA) region.

Investors

The page you're viewing is for Dutch (EMEA) region.

   

“Het bedrijfsmodel in deze industrie is direct afhankelijk van de beschikbaarheid, en daarom hebben ze een sterke financiële stimulans om hun klanten tegen verstoringen te beschermen. Maar ze hebben ook te maken met de uitdaging om snel te schalen om marktkansen optimaal te gebruiken terwijl ze kosteneffectieve diensten leveren op een sterk concurrerende markt. Het gevolg is dat ze een grote rol hebben gespeeld in de ontwikkeling van nieuwe benaderingen voor het ontwerpen van datacenters die een grote beschikbaarheid bieden en tegelijk in staat zijn om snel capaciteit toe te voegen.”

Peter Panfil,
Vicepresident Global Power bij Vertiv

Cloud- en colocatiediensten hebben de afgelopen vijf jaar een sterke groei ondergaan naarmate de industrie is uitgebreid om te voldoen aan de vraag naar opslag-, reken- en netwerkcapaciteit van een groot aantal andere industrieën die nu van deze platforms afhankelijk zijn om diensten aan klanten en medewerkers te leveren.

Panellid Peter Panfil, vicepresident Global Power bij Vertiv, heeft nauw samengewerkt met veel cloud- en colocatie providers bij het ontwerpen en toepassen van bedrijfskritische Power Systems om de beschikbaarheid van hun datacenters te waarborgen. “Cloud- en colocatie providers worden de hub van de digitale economie en uitvaltijd kan gevolgen hebben die als een golf door de maatschappij gaan”, aldus Panfil.

Cloud en colocatie werden hoog beoordeeld aan de hand van de financiële impact van verstoringen, de afhankelijkheid van bedrijfsresources van de beschikbaarheid van diensten, de directheid van de impact en de prioriteit die de industrie aan beschikbaarheid hecht.

DEEL HET RAPPORT OVER DE BELANGRIJKSTE INDUSTRIEËN

 
INVESTORS
Overzicht

Taal & locatie