Working with our Vertiv Sales team enables complex designs to be configured to your unique needs. If you are an organization seeking technical guidance on a large project, Vertiv can provide the support you require.

Learn More

Many customers work with a Vertiv reseller partner to buy Vertiv products for their IT applications. Partners have extensive training and experience, and are uniquely positioned to specify, sell and support entire IT and infrastructure solutions with Vertiv products.

Find a Reseller

Already know what you need? Want the convenience of online purchase and shipping? Certain categories of Vertiv products can be purchased through an online reseller.


Find a Reseller

Need help choosing a product? Speak with a highly qualified Vertiv Specialist who will help guide you to the solution that is right for you.



Contact a Vertiv Specialist

Need help choosing a product? Speak with a highly qualified Vertiv Specialist who will help guide you to the solution that is right for you.



Contact a Vertiv Specialist

“Kamu hizmetlerinin listesinin en üstünde olmasına şaşırmadım. Güç üretimi ve dağıtımı birçok sektörün temelini oluşturur. Her şey kamu hizmetlerine bağlıdır ve bir kamu hizmetinin arzı durduğunda neredeyse her sektör bundan etkilenir.”

Robert Linsdell,
Avustralya ve Yeni Zelanda'da Vertiv'in ülke müdürü

Analizimizde "nükleer enerji, gaz hizmeti, su arıtma ve elektrik üretme, dağıtım ve iletme" olarak tanımlanan kamu hizmetleri, panelistlerimiz tarafından dünyanın en kritik sektörü olarak seçildi.

<pGüvenilir enerjinin her gün ihtiyacımız olan birçok hizmet ve sistemin temelini oluşturması nedeniyle, kamu hizmetleri önem tablosundaki neredeyse her ölçütte yüksek puan elde etti. Kesintiler kısa sürede kapsamlı bir etkide bulunur, toplumsal huzursuzluk yaratabilir ve çoğu zaman diğer sektörlere de sıçrayarak işleri ve ticareti dondurabilir.

Vertiv Kuzey Amerika'da başkan yardımcısı ve güç sistemi hizmetlerinden sorumlu genel müdür olan panelist Tom Nation buna katılıyor. "Çoğu sektör, kamu hizmetinin kaybına karşı KGK ve yedek jeneratörler gibi koruyucu unsurlardan yararlanın ve bunlar kısa süreli ve izole sorunlara karşı son derece etkilidir. Ancak 2003'te ABD'nin kuzeydoğusunu etkileyen kesintide olduğu gibi şebekenin büyük bölümü arızalandığında, toplumun tamamını felce uğratacak kadar yaygın sorunlar görünebilir."

DÜNYANIN EN KRİTİK SEKTÖRLERİ RAPORUNU PAYLAŞIN

İlgili Makaleler

İş Ortağı Oturumu Aç

Dil ve Lokasyon