Working with our Vertiv Sales team enables complex designs to be configured to your unique needs. If you are an organization seeking technical guidance on a large project, Vertiv can provide the support you require.

Learn More

Many customers work with a Vertiv reseller partner to buy Vertiv products for their IT applications. Partners have extensive training and experience, and are uniquely positioned to specify, sell and support entire IT and infrastructure solutions with Vertiv products.

Find a Reseller

Already know what you need? Want the convenience of online purchase and shipping? Certain categories of Vertiv products can be purchased through an online reseller.


Find a Reseller

Need help choosing a product? Speak with a highly qualified Vertiv Specialist who will help guide you to the solution that is right for you.



Contact a Vertiv Specialist

Need help choosing a product? Speak with a highly qualified Vertiv Specialist who will help guide you to the solution that is right for you.



Contact a Vertiv Specialist

   

“Bu sektördeki iş modelleri doğrudan kullanılabilirliğe bağlıdır. Bu nedenle, müşterilerini sorunlardan korumak için güçlü bir finansal teşvike sahip olurlar. Yine de pazar fırsatlarından yararlanmak için hızla ölçeklendirme gerçekleştirmek ve aynı anda son derece rekabetçi bir pazarda ekonomik hizmetler sunmak zorunda kalırlar. Sonuçta, üst düzey kullanılabilirlik sunan ve hızla kapasite artırma imkanı sağlayan veri merkezi tasarımı için yeni yaklaşımlara öncülük etmişlerdir”

Peter Panfil,
Vertiv'de global güçten sorumlu başkan yardımcısı

Bulut ve Sunucu Barındırma Hizmetleri, son beş yılda güçlü bir gelişme kaydetmiştir. Bunun nedeni, sektörün müşterilere ve çalışanlarına hizmet sunmak amacıyla bu platformlardan yararlanan çeşitli diğer sektörlerin depolama, bilişim ve ağ kapasitesi talebini karşılamak üzere büyümesidir.

Vertiv'de küresel güçten sorumlu başkan yardımcısı olan panelist Peter Panfil, veri merkezlerinin kullanılabilirliğini sağlamak için birçok bulut ve sunucu barındırma sağlayıcısıyla kritik güç sistemlerinin tasarımı ve dağıtımı üzerinde çalışmıştır. Panfil, “Bulut ve sunucu barındırma sağlayıcıları, dijital ekonominin merkezi hâline geliyor ve kesintiler toplumun tamamında dalgalanmalara yol açabilecek etkilerde bulunabilir,” diyor.

Bulut ve Sunucu Barındırma sorunların finansal etkisi, şirket kaynaklarının hizmetlerin kullanılabilirliğine bağımlı olması, etkinin aciliyeti ve sektörün bu hizmetlerin kesintisiz çalışmasına verdiği önceliğe göre yüksek puan almıştır.

DÜNYANIN EN KRİTİK SEKTÖRLERİ RAPORUNU PAYLAŞIN

İlgili Makaleler

İş Ortağı Oturumu Aç

Dil ve Lokasyon