Współpraca z przedstawicielem Vertiv umożliwia dostosowanie złożonych projektów do indywidualnych potrzeb. Jeśli reprezentujesz organizację, która poszukuje wskazówek technicznych dotyczących dużego projektu, Vertiv zapewni Ci potrzebne wsparcie.

Dowiedz się więcej

Wielu klientów współpracuje z resellerem i/lub partnerem Vertiv, a następnie kupuje produkty Vertiv dla własnych zastosowań IT. Partnerzy są gruntownie przeszkoleni, posiadają odpowiednie doświadczenie oraz są dobrze przygotowani do konfigurowania, oferowania i wspierania rozwiązań oraz infrastruktury IT, przy użyciu produktów Vertiv.

Znajdź resellera

Już wiesz, czego potrzebujesz? Potrzebujesz wygodnych zakupów online i dogodnych warunków transportowych? Niektóre kategorie produktów Vertiv można zakupić za pośrednictwem resellera internetowego.

Znajdź resellera

Potrzebujesz pomocy w wyborze produktu? Porozmawiaj z wykwalifikowanym specjalistą Vertiv, który pomoże Ci znaleźć odpowiednie rozwiązanie.

Skontaktuj się z ekspertem Vertiv

Skontaktuj się z ekspertem Vertiv

Nowi członkowie zespołu zarządzającego mają na celu zwiększenie koncentracji na kliencie i przyspieszenie wzrostu

Columbus, Ohio (20 lutego 2018 r.) – Firma Vertiv, dawniej Emerson Network Power, ogłosiła dziś nazwiska nowych członków zespołu kierowniczego, co pozwoli firmie nabrać tempa w drugim roku funkcjonowania jako spółka prywatna. Nowe nominacje umocnią przedsiębiorstwo zapewniając przewidywany wzrost w 2018 r., podczas gdy Vertiv nadal zmienia pozycję na kluczowych rynkach w swojej branży i organizuje się wokół swoich głównych założeń: orientacji na klienta, innowacji, rozwoju pracowników i szybkości.

Wkraczając w drugi rok niezależności po oddzieleniu się od byłej firmy macierzystej Emerson, firma Vertiv, wraz z zespołem zarządzającym, skoncentrowana jest na wzmacnianiu relacji z klientami, usprawnianiu wewnętrznego przepływu informacji oraz skróceniu cykli innowacji w firmie. Zespół zarządzający kontynuuje także ocenę wszystkich aspektów działalności, w tym portfela produktów i usług Vertiv, a także rynków, na których działa firma, oraz jej globalnego zasięgu i działalności.

Cały zespół kierowniczy odpowiadający przed dyrektorem generalnym Robem Johnsonem posiada obecnie następujący skład: Giordano Albertazzi, Frank Bibens, Andrew Cole, David Fallon, Victor Fetter, Colin Flannery, Jason Forcier, John Hewitt, Pat Johnson, Stephen Liang, Tarek Maguid, Gary Niederpruem oraz Angelica Smallwood.

„W pierwszym roku działalności jako Vertiv wzmocniliśmy i usprawniliśmy nasze wewnętrzne systemy i procesy, wyeliminowaliśmy straty i skupiliśmy się na naszych klientach“ – powiedział Rob Johnson, dyrektor generalny Vertiv. „Będziemy rozwijać się w oparciu o postęp, inwestując w rozwój pracowników i odważne, innowacyjne dodatki do naszego portfela, mając na uwadze stale zmieniające się potrzeby naszych klientów“.

Dla firmy Vertiv i zespołu zarządzającego rok 2018 rozpoczął się od znaczących przejęć. Vertiv ogłosił w styczniu zakup Energy Labs, globalnego producenta rozwiązań wentylacyjnych, oraz Geist, światowego producenta jednostek dystrybucji zasilania (PDU) w szafach rack.

„Zespół kierowniczy, który zebraliśmy w ciągu ostatnich 12 miesięcy, odegrał kluczową rolę w przejęciach i integracji Energy Labs i Geist“ – powiedział Johnson. „Członkowie zespołu wnoszą wyjątkowe doświadczenie i entuzjazm do wszystkiego, co robią, i przyjęli naszą kulturę współpracy, innowacji i przejrzystości“

Więcej informacji można znaleźć na stronie VertivCo.eu.

O firmie Vertiv
Vertiv projektuje, tworzy i serwisuje infrastrukturę o znaczeniu krytycznym dla kluczowych systemów i aplikacji w centrach danych, sieciach komunikacyjnych oraz w obiektach handlowych i przemysłowych. Firma Vertiv, wcześniej znana jako Emerson Network Power, oferuje wsparcie dla rozwijających się rynków technologii mobilnych i chmurowych dzięki szerokiej gamie systemów do zarządzania energią, systemów klimatyzacji precyzyjnej oraz rozwiązań do zarządzania infrastrukturą. Portfolio firmy Vertiv obejmuje produkty takich marek jak Chloride®, Liebert®, NetSure™ i Trellis™. Sprzedaż w roku fiskalnym 2016 osiągnęła 4,4 mld USD. Więcej informacji można znaleźć na stronie VertivCo.eu.

Vince McMorrow
Telefon: +614 383 1622