The page you're viewing is for Dutch (EMEA) region.

Investors

The page you're viewing is for Dutch (EMEA) region.

President, Amerikaanse divisie

John Hewitt begon zijn carrière bij Vertiv in oktober 2017 als president van de Amerikaanse divisie waarbij hij verantwoordelijk was voor de activiteiten en bedrijfsontwikkeling in de Verenigde Staten, Latijns-Amerika, Mexico en Canada.

Voordat hij zijn carrière bij Vertiv begon, heeft hij leidinggevende functies bekleed bij technologiebedrijven in de VS en daarbuiten, waaronder vicepresident en algemeen directeur bij Delphi in Detroit, MI, waar hij de go-to-market-benadering, productlijnstrategie en anorganische groeistrategieën van het bedrijf opnieuw op de kaart zette, senior vicepresident en algemeen directeur en overige leidinggevende functies bij TE Connectivity in Philadelphia, PA, Shanghai (China) en Frankfurt (Duitsland), waar hij een bovengemiddelde groei en verbeterde winstgevendheid realiseerde, en leidinggevende functies binnen de afdelingen Financiën en Supply Chain bij Motorola in Californië en Pennsylvania.

John heeft een bachelorgraad in financiën en accounting van de Oklahoma State University en een MBA in International Business van de Thunderbird School of Global Management.

This page is translated using Google Translate in Dutch. This functionality is not working in the IE browser. Once you browse using IE Explorer, you will see English content and not translated.
INVESTORS
Overzicht

Taal & locatie