The page you're viewing is for Dutch (EMEA) region.

Investors

The page you're viewing is for Dutch (EMEA) region.

Chief Financial Officer

David Fallon werd in juli 2017 aangesteld als Chief Financial Officer bij Vertiv. Voordat hij bij Vertiv kwam, was David Chief Financial Officer bij Clarcor, Inc., een beursgenoteerd bedrijf in filtratiesystemen met een omzet van $ 1,4 miljard dat actief is in Noord-Amerika, Europa, Azië, Afrika en Australië. Ook was hij daar vicepresident van Financiën.

David heeft meer dan 25 jaar ervaring in financieel beheer bij wereldwijde ondernemingen. Hij was vicepresident van Financiën en Chief Financial Officer bij Noble International, een autoleverancier met wereldwijde productieactiviteiten en een omzet van $ 1,1 miljard. Ook was hij daar vicepresident van Financiën. Voordat hij bij Noble kwam werken, was David treasury manager bij Textron Automotive, financieel analist bij DaimlerChrysler en senior accountant bij Deloitte & Touche, waar zijn voornaamste klant een wereldwijd mijnbouwbedrijf was.

David heeft een MBA van de Wharton School of Business en een bachelor of science in bedrijfskunde met een duale major in financiën en boekhouding van de University of Dayton.

INVESTORS
Overzicht

Taal & locatie