The page you're viewing is for Dutch (EMEA) region.

Investors

The page you're viewing is for Dutch (EMEA) region.

President, Azië-Pacific

Stephen Liang is president van Vertiv in Azië/Pacific. Hij is verantwoordelijk voor de operationele en zakelijke ontwikkeling van Vertiv in de regio Azië/Pacific.

Stephen begon zijn carrière bij Emerson in 1994, toen hij in dienst kwam bij Astec, een Emerson-merk dat zich specialiseert in stroomvoorzieningsoplossingen voor de IT- en communicatiesector. In het begin vervulde hij de rol van vice president Manufacturing Operations in de Filipijnen, waarna hij in 1998 gepromoveerd werd tot vice president van Asian Operations. Vervolgens werd hij in 2001 aangesteld als president van Emerson Network Power China en leidde hij de fusie van vier organisaties, waaronder ook de overplaatsing van R&D- en productiefaciliteiten. In 2009 werd Stephen president van Emerson Network Power Azië/Pacific en droeg hij verantwoording voor alle Network Power-divisies in de regio Azië/Pacific, inclusief China, India en Australië. Sinds 2014 beheert Stephen ook alle wereldwijde telecomactiviteiten in zijn functie van vice president van de Group.

Stephen heeft een bachelor en master in werktuigbouwkunde van het Massachusetts Institute of Technology (MIT).

This page is translated using Google Translate in Dutch. This functionality is not working in the IE browser. Once you browse using IE Explorer, you will see English content and not translated.
INVESTORS
Overzicht

Taal & locatie