The page you're viewing is for Dutch (EMEA) region.

Investors

The page you're viewing is for Dutch (EMEA) region.

Executive VP Infrastructure and Solutions

Jason Forcier is Executive Vice President Infrastructure & Solutions voor Vertiv. Hij is verantwoordelijk voor het leiden van het ruime aanbod aan infrastructuurproducten en -oplossingen.

Voor zijn carrière bij Vertiv heeft Jason acht jaar gewerkt bij A123 Systems, een toonaangevende wereldwijde producent van lithium-ionbatterijen. Bij A123 was hij van 2013 tot 2017 de Chief Executive Officer en tevens lid van de raad van bestuur.

In 2009 richtte Jason het automotiveconcern van A123 op en werd hij lid van het uitvoerend managementteam dat A123 door zijn beursgang op de NASDAQ leidde, die veel publiciteit kreeg. In 2013 leidde hij het bedrijf door een verkoop- en herstructureringsproces dat was gericht op de belangrijke automotive activiteiten dat uiteindelijk resulteerde in een opmerkelijke ommekeer.

Voor zijn carrière bij A123 Systems was Jason vicepresident en algemeen directeur van het wereldwijde elektronicaconcern van Lear en president Automotive Electronics in Noord-Amerika voor Robert Bosch LLC. Tijdens zijn 12-jarige carrière bij Bosch was hij tevens medeoprichter en CEO van ETAS, Inc., een dochteronderneming van Bosch.

Jason heeft een bachelorgraad in mechanische engineering van het GMI Engineering & Management Institute (nu Kettering University) en een mastergraad in bedrijfsadministratie van de University of Michigan.

INVESTORS
Overzicht

Taal & locatie