The page you're viewing is for Dutch (EMEA) region.

Investors

The page you're viewing is for Dutch (EMEA) region.

Wereldwijde algemeen adviseur

Colin Flannery werd in juni 2017 aangewezen tot wereldwijd algemeen adviseur voor Vertiv. Daarvoor was hij wereldwijd algemeen adviseur voor Sensus, een multinational in slimme nettechnologie, en heeft hij meegeholpen aan de succesvolle overname van het bedrijf door Xylem in oktober 2016 voor een bedrag van $1,7 miljard. Colin begin zijn carrière als bedrijfsjurist bij Allens Linklaters in Brisbane, Australië. Na het behalen van zijn Amerikaanse JD-graad van de Georgia State University in 1995 begon hij zijn carrière bij Troutman Sanders in Atlanta, Georgia.

In 1997 sloot hij zich aan bij de juridische afdeling van Schlumberger in Atlanta als juridisch adviseur voor de Noord-Amerikaanse meetafdeling. In 2000 promoveerde hij tot algemeen adviseur voor Zuid-Amerika, waarvoor hij naar Brazilië verhuisde en waar hij verantwoordelijk was voor de juridische zaken van Schlumberger in Zuid-Amerika. In 2002 werd Colin opnieuw gepromoveerd binnen Schlumberger waar hij verantwoordelijk werd voor de juridische zaken van Schlumberger in Noord- en Zuid-Amerika.

In 2005 werd hij vicepresident van de juridische afdeling bij Atos Origin, een multinational in IT-diensten. Hij werd overgeplaatst naar Parijs waar hij verantwoordelijk was voor de juridische zaken van het bedrijf in Noord- en Zuid-Amerika, het VK en Azië. Hij vervulde deze functie tot hij in 2007 de rol als wereldwijd algemeen adviseur voor Sensus accepteerde.

Colin heeft een Anglo-Australische en Amerikaanse graad in rechten en heeft op vier continenten ervaring opgedaan. Hij spreekt vier talen met verschillende mate van bekwaamheid.

This page is translated using Google Translate in Dutch. This functionality is not working in the IE browser. Once you browse using IE Explorer, you will see English content and not translated.
INVESTORS
Overzicht

Taal & locatie