The page you're viewing is for Dutch (EMEA) region.

Investors

The page you're viewing is for Dutch (EMEA) region.

Uitbreiding van management voor meer klantgerichtheid en snellere groei

Columbus, Ohio [20 februari 2018] – Vertiv, voorheen Emerson Network Power, heeft vandaag meerdere aanvullingen op zijn managementteam aangekondigd, terwijl het bedrijf zijn tweede jaar als private onderneming ingaat. De nieuwe mensen zorgen voor een versterking van het bedrijf met het oog op de verwachte groei in 2018, waarin Vertiv doorgaat met het zichzelf herpositioneren op belangrijke markten en het versterken van de kernwaarden: klantgerichtheid, innovatie, ontwikkeling van medewerkers en snelheid.

Bij het ingaan van het tweede jaar als onafhankelijk bedrijf na het afscheiden van het moederbedrijf Emerson zijn Vertiv en het management gefocust op het versterken van de klantrelaties, het stroomlijnen van het intern delen van informatie en het verkorten van innovatiecycli in het gehele bedrijf. Het management gaat ook door met het evalueren van alle aspecten van het bedrijf, inclusief het product- en dienstenportfolio van Vertiv, de markten waarop het actief is en de wereldwijde voetafdruk en activiteiten van het bedrijf.

Het volledige managementteam dat verslag uitbrengt aan CEO Rob Johnson bestaat nu uit Giordano Albertazzi, Frank Bibens, Andrew Cole, David Fallon, Victor Fetter, Colin Flannery, Jason Forcier, John Hewitt, Pat Johnson, Stephen Liang, Tarek Maguid, Gary Niederpruem en Angelica Smallwood.

“In ons eerste jaar als Vertiv hebben we onze interne systemen en processen versterkt en gestroomlijnd, verspillen we niets meer en leggen we meer focus op onze klanten”, aldus Vertiv CEO Rob Johnson. “We zullen voortbouwen op onze progressie door te investeren in de ontwikkeling van medewerkers en in gewaagde, innovatieve aanvullingen op ons portfolio. Dit alles met de steeds veranderende behoeften van onze klanten in het achterhoofd.”

Vertiv en het managementteam begonnen 2018 met een paar belangrijke overnames. Vertiv kondigde in januari de overname aan van Energy Labs, een wereldwijde producent van luchtbehandelingsoplossingen, en Geist, een wereldwijde producent van rack-PDU’s. 

“Het managementteam dat we de afgelopen 12 maanden hebben samengesteld, heeft een grote bijdrage geleverd aan de overnames en de nog altijd doorgaande integratie van Energy Labs en Geist”, zei Johnson. “Het team brengt ongelooflijke ervaring en enthousiasme mee in alles wat we doen en heeft onze cultuur van samenwerken, innovatie en transparantie omarmd.”

Ga voor meer informatie naar Vertiv.nl.

Over Vertiv
Vertiv ontwerpt, bouwt en onderhoudt bedrijfskritische infrastructuur voor essentiële toepassingen in datacenters, communicatienetwerken en commerciële en industriële faciliteiten. Vertiv, voorheen bekend als Emerson Network Power, ondersteunt de groeiende mobiele en cloudcomputing-markt met een portfolio van stroom-, koelings- en infrastructuurbeheeroplossingen met de merken Chloride®, Liebert®, NetSure™ en Trellis™. De omzet in het boekjaar 2016 bedroeg $ 4,4 mld. Ga voor meer informatie naar Vertiv.nl.

 

Mediacontact

LVTPR
Eline Alberts / Marcel Klein
T +31 (0)30 65 65 070
E vertiv@lvtpr.com

INVESTORS
Overzicht

Taal & locatie