The page you're viewing is for Dutch (EMEA) region.

Investors

The page you're viewing is for Dutch (EMEA) region.


Zoals werd uitgelegd bij smart cities gaan sommige industrieën die in onze analyses zijn opgenomen snel vooruit en worden ze belangrijker naarmate ze zich ontwikkelen, met name smart cities, cloud en colocatie en alternatieve energie.

“Cloud en colocatie groeien steeds sneller”, merkte Gaunt op. “Hier in Azië staan we aan het begin van de opgaande trend voor de overgang naar de cloud van belangrijke industrieën. Het is waarschijnlijk dat toekomstige bedrijfskritische diensten, zoals de IoT-netwerken die smart cities en productie ondersteunen, worden ontwikkeld in de cloud. Aanbieders van cloud- en co-locatiediensten laten zien dat ze een combinatie kunnen leveren van beschikbaarheid en gemak die overtreft wat veel organisaties op zichzelf kunnen bereiken en ze zullen in de toekomst steeds meer cruciale toepassingen aantrekken.”

Alternatieve energie, waartoe zonne-energie, wind, brandstofcellen en energie-opslag behoren, groeit zo’n 42 procent per jaar en zal in de toekomst een steeds belangrijkere rol spelen bij het beschermen van industrieën tegen een te grote afhankelijkheid van het hoogspanningsnet. “Op dit moment vullen de meeste toepassingen van alternatieve energie de energie van de nutsvoorziening aan”, legt Nation uit. “Maar we zien dat early adopters alternatieve energie als primaire energiebron gebruiken. Hoe meer deze technologieën hun betrouwbaarheid en kosteneffectiviteit kunnen demonstreren, des te levensvatbaarder deze benadering zal worden.”

DEEL HET RAPPORT OVER DE BELANGRIJKSTE INDUSTRIEËN

 
INVESTORS
Overzicht

Taal & locatie