The page you're viewing is for Dutch (EMEA) region.

Investors

The page you're viewing is for Dutch (EMEA) region.

Ken Poczekaj is Chief Procurement Officer voor Vertiv. Ken leidt de continue verbeteringsinitiatieven op het gebied van de leveringsketen, kwaliteit, faciliteitsbeheer en nieuwe productontwikkeling. Hij vervult deze functie vanaf 2014.

Ken begon zijn carrière bij Emerson in 1978, als productiemedewerker bij Gearmaster, een bedrijf dat onderdeel is van de Electric Motor-divisie. Na verschillende functies vervuld te hebben in het productieproces, ontwikkelde hij zich stapsgewijs tot locatiemanager in 1996. In de daarop volgende jaren groeide Ken door binnen Emerson en vervulde hij opeenvolgend de functie van vice president Operations voor de divisie Commercial Industrial Motors (2001), president van de divisie Industrial Motors (2003) en vice president Global Supply Chain voor Emerson Corporate (februari 2008).

In 2011 verhuisde Ken naar Londen om daar de rol van president Supply Chain/Operations op zich te nemen voor Emerson Network Power in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Vervolgens werd hij in maart 2012 aangesteld als president van Emerson Network Power in Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

Ken heeft een bachelorgraad in industriële technologie van de Southern Illinois University, Carbondale, en een Executive MBA in productie en operations van de Washington University in St. Louis

This page is translated using Google Translate in Dutch. This functionality is not working in the IE browser. Once you browse using IE Explorer, you will see English content and not translated.
INVESTORS
Overzicht

Taal & locatie