The page you're viewing is for Dutch (EMEA) region.

Investors

The page you're viewing is for Dutch (EMEA) region.

Edge voor nieuwe toepassingen

Upgrade oudere technologie

De noodzaak om informatie te verwerken daar waar hij wordt gebruikt is van essentieel belang geworden voor de tevredenheid van de eindgebruiker. Of het nu gaat om het ondersteunen van realtime analyses die te maken hebben met het Internet of Things (IoT) of om het verminderen van latentie op data-intensieve applicaties, oudere technologie voldoet mogelijk niet meer aan de huidige eisen van de ontwikkeling van de Edge.

Vernieuw nu!

  • 3,3 zettabytes aan IP-verkeer verwacht in 2021 (Cisco)
  • 20,8 miljard verbonden apparaten in 2020 (Gartner)

Casestudy: Als reactie op veranderend consumentengedrag heeft een grote retailer van verschillende merken een nieuw in-storeconcept ontwikkeld dat robuustere IT-ondersteuning vereist dan de traditionele winkels. Om het concept te lanceren had het bedrijf een herhaalbare infrastructuuroplossing nodig die snel in het netwerk kan worden ingezet.

Ontdek wat er is gebeurd

Oplossingen voor uw Edge-uitdagingen

Klaar om een oplossing te configureren die u een krachtige Edge geeft?


Wij nemen contact met u op!


Voornaam *
Achternaam *
E-mail *
Telefoon
Bedrijf
Land *
Postcode
OpmerkingenToestemming privacyverklaring

Ik heb het privacybeleid van Vertiv en de privacyverklaring van de AVG over het verwerken van persoonsgegevens gelezen, en ik ga akkoord met:

De verwerking van mijn persoonsgegevens voor marketingdoeleinden, inclusief via e-mail op de hoogte worden gesteld over trends in de sector, evenementen, aanbiedingen en productlanceringen.

Bedankt voor het versturen!
Wij nemen binnenkort contact met u op.

INVESTORS
Overzicht

Taal & locatie