The page you're viewing is for Dutch (EMEA) region.

Investors

The page you're viewing is for Dutch (EMEA) region.

Gecentraliseerd beheer van externe sites

Zichtbaarheid en beheer centraliseren

U hebt mogelijk al jaren de IT-afdeling ondersteund, maar met eisen op die externe locaties toeneemt en het aantal locaties uitbreidt, hebt u nieuwe beheerstrategieën nodig.

Wij brengen samen slimme, eenvoudig verbonden infrastructuurtechnologie met schaalbare beheertools om gecentraliseerde monitoring en beheer van al uw edgelocaties mogelijk te maken.

Neem vandaag nog contact met ons op

Versterk uw Edge met infrastructuur van Vertiv

Als de Architect van Continuïteit leveren we een breed portfolio intelligente infrastructuursystemen, software en diensten die de betrouwbaarheid, schaalbaarheid en managementuitdagingen aanpakken die u tegenkomt terwijl uw edge zich ontwikkelt. Wat uw uitdaging ook is, Vertiv heeft de oplossing.


Casestudy: Een toonaangevende leverancier van belasting- en controlediensten met kantoren in de Verenigde Staten ging in op een upgrade van server- en infrastructuurtechnologie en wilde gebruik maken van de mogelijkheid om externe bewaking mogelijk te maken. Ze werkten met Vertiv om ervoor te zorgen dat de UPS-systemen in elk kantoor uitgerust zijn met een communicatiekaart die externe bewaking mogelijk maakt.

Lees de casestudy

Oplossingen voor uw Edge-uitdagingen

Klaar om een oplossing te configureren die u een krachtige Edge geeft?


Wij nemen contact met u op!


Voornaam*
Achternaam*
E-mail *
Telefoon
Bedrijf
Land*
Postcode
OpmerkingenToestemming privacyverklaring

Ik heb het privacybeleid van Vertiv en de privacyverklaring van de AVG over het verwerken van persoonsgegevens gelezen, en ik ga akkoord met:

De verwerking van mijn persoonsgegevens voor marketingdoeleinden, inclusief via e-mail op de hoogte worden gesteld over trends in de sector, evenementen, aanbiedingen en productlanceringen.

Bedankt voor het versturen!
We nemen binnenkort contact met u op.

INVESTORS
Overzicht

Taal & locatie