The page you're viewing is for Dutch (EMEA) region.

Investors

The page you're viewing is for Dutch (EMEA) region.

IT op nieuwe plaatsen

Uitbreiden naar nieuwe locaties

Of het nu gaat om de fabrieksvloer, een boorlocatie of een extern kantoor, meer en meer organisaties hebben te maken met de uitdaging om computer-, opslag- en netwerkapparatuur te plaatsen waar het nog nooit eerder is geweest.

Maar dit soort uitbreidingen zijn voor ons niet nieuw. We kunnen u helpen met alles, van het vinden van het juiste rek of de juiste behuizing tot het configureren van de juiste oplossingen voor back-upvermogen, distributie en connectiviteit. Wij helpen u een gestandaardiseerd, herhaalbaar edge-infrastructuursysteem te ontwikkelen dat implementatie vereenvoudigt en efficiënt en kosteneffectief beheer op afstand mogelijk maakt.

Neem vandaag nog contact met ons op

  • 20% van de Datacenter 2025 onderzoeksdeelnemers verwachten 400% groei in edge-locaties
  • 87% van de telco's ondersteunt al of is van plan MEC-centra te ondersteunen om 5G mogelijk te maken (451 Research)

Casestudy: Een populaire restaurantketen die explosief aan het groeien is had een nieuwe infrastructuuroplossing nodig om haar plannen te ondersteunen. Het bedrijf werkt samen met Vertiv en is overgestapt op een robuust UPS-systeem met dubbele conversie, geïntegreerde onderhoudsbypass en externe batterijen om de hoge beschikbaarheid te bereiken die het groeiende bedrijf nodig heeft.

Lees de casestudy

Oplossingen voor uw Edge-uitdagingen

Klaar om een oplossing te configureren die u een krachtige Edge geeft?


Wij nemen contact met u op!


Voornaam*
Achternaam*
E-mail *
Telefoon
Bedrijf
Land*
Postcode
OpmerkingenToestemming privacyverklaring

Ik heb het privacybeleid van Vertiv en de privacyverklaring van de AVG over het verwerken van persoonsgegevens gelezen, en ik ga akkoord met:

De verwerking van mijn persoonsgegevens voor marketingdoeleinden, inclusief via e-mail op de hoogte worden gesteld over trends in de sector, evenementen, aanbiedingen en productlanceringen.

Bedankt voor het versturen!
We nemen binnenkort contact met u op.

INVESTORS
Overzicht

Taal & locatie