Sorry, this page isn't available for your location.

The page you're viewing is for Dutch (EMEA) region.

Investors

Sorry, this page isn't available for your location.

The page you're viewing is for Dutch (EMEA) region.

Vertiv™ introduceert volledig geïntegreerd systeem voor micro-datacenters in Europa, het Midden-Oosten en Afrika

maart 21, 2017

Nieuwste SmartCabinet™ biedt een gebruiksklare, kosteneffectieve en ruimtebesparende oplossing waardoor er geen complexe computerruimten meer nodig zijn

Breda, Nederland [21 maart 2017] – Vertiv™, voorheen Emerson Network Power, kondigt vandaag de introductie aan van de Vertiv SmartCabinet™ in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA). De Vertiv SmartCabinet is een innovatieve benadering voor de installatie van micro-datacenters met een complete IT-infrastructuur in een volledig geïntegreerde kast. Verpakt in één simpel, slim systeem omvat deze plug-and-play-unit Thermal Management, stroomdistributie, monitoring, infrastructuurbeheer, en een zeer efficiënte Liebert® UPS.

“Micro-datacenters aan de rand van het netwerk zijn essentieel voor veel bedrijven. Echter, het snel uitrollen en inrichten van installaties, om te voldoen aan de groeiende vraag, is momenteel een steeds groter wordend probleem”, aldus Appal Chintapalli, vice president van integrated rack systems bij Vertiv in EMEA. “De volledig geïntegreerde SmartCabinet, die alle benodigdheden voor een micro-datacenter samenbrengt in één enkele kast, zorgt ervoor dat er geen complexe computerruimten meer gebouwd hoeven te worden, terwijl de installatie van het systeem wordt vereenvoudigd. Deze kast is een must have voor micro-datacenters met beperkte ruimte, maar ook voor bedrijven die hun serverruimten en lokale knooppunten snel willen upgraden ter ondersteuning van toegenomen datastromen voor het leveren van content, zoals mobile computing en het Internet of Things.”

De SmartCabinet wordt geprefabriceerd, geconfigureerd en getest in de Vertiv fabriek en het testcentrum om de systeemcompatibiliteit te waarborgen en tegelijkertijd te zorgen voor de hoogste efficiëntie en betrouwbaarheid. Het systeem is klaar voor gebruik vanaf dag één en dankzij het compacte ontwerp is er geen speciale IT-ruimte nodig. De SmartCabinet is ontworpen voor een breed scala aan toepassingen, zoals voor telecommunicatielocaties, winkels en filialen, en voor bedrijven uit alle sectoren, waaronder onderwijs, zorg, financiën, overheid, transport en bedrijven die de outsourcing van bedrijfsprocessen verzorgen.

Vertiv toont de SmartCabinet op CeBIT, het wereldwijde evenement voor digitale ontwikkeling dat plaatsvindt van 20 tot en met 24 maart in het Duitse Hannover. Geïnteresseerden kunnen op stand D79 in hal 12 terecht om de SmartCabinet van dichtbij te bekijken en te praten over de infrastructuur- en randoplossingen van Vertiv. Ga voor meer informatie over de SmartCabinet naar: www.VertivCo.com/SmartCabinet.

Over Vertiv
Vertiv ontwerpt, bouwt en onderhoudt bedrijfskritische infrastructuur voor essentiële toepassingen in datacenters, communicatienetwerken en commerciële en industriële faciliteiten. Vertiv, voorheen bekend onder de naam Emerson Network Power, bedient de groeiende mobiele en cloudcomputing-markten met een portefeuille van elektriciteits-, koelings- en infrastructuurbeheeroplossingen met de merken ASCO®, Chloride®, Liebert®, NetSure™ en Trellis™. De omzet in het boekjaar 2016 bedroeg $ 4,4 mld. Ga voor meer informatie naar VertivCo.com.

MEDIACONTACT
LVTPR
Eline Alberts / Marcel Klein
T +31 (0)30 65 65 070
E vertiv@lvtpr.com

INVESTORS
Overzicht

Taal & locatie