Sorry, this page isn't available for your location.

The page you're viewing is for Dutch (EMEA) region.

Investors

Sorry, this page isn't available for your location.

The page you're viewing is for Dutch (EMEA) region.

Vertiv breidt de Liebert® PCW-reeks uit met de meest efficiënte watergekoelde oplossing ooit

mei 03, 2017

Nieuwe Liebert PCW met hoge koudwaterdelta T biedt middelgrote tot grote datacenters een grotere koelcapaciteit en pPUE-waarden lager dan 1,1

Breda, Nederland [3 mei 2017] – Vertiv, voorheen bekend als Emerson Network Power, kondigt de uitbreiding van de Liebert® PCW-productreeks aan om middelgrote en grote datacenters de hoogste energie-efficiëntie en verbeterde koelcapaciteit te kunnen bieden. De Liebert PCW met hoge koudwaterdelta T is nu verkrijgbaar in Europa, het Midden-Oosten, Afrika (EMEA), Azië-Pacific en Zuid-Amerika, en is ontworpen om de werking van de vrije koeling bij hogere temperaturen te maximaliseren. Het doel hiervan is om de gehele bedrijfskritische infrastructuur te ondersteunen, met een pPUE (partial Power Usage Effectiveness) lager dan 1,1.

De PCW-reeks van Liebert is verkrijgbaar van 25 tot 220 kW en is uitgerust met de meest geavanceerde technologie om zo een maximale efficiëntie te garanderen en daarnaast de noodzakelijke hoeveelheid lucht aan de servers te kunnen geven. De hoge koelcapaciteit van de Liebert PCW-reeks met hoge koudwaterdelta T is geoptimaliseerd voor watertemperaturen van 20-32 °C en levert luchttemperaturen die binnen de nieuwste ASHRAE-grenzen liggen. De delta T geeft het verschil tussen de watertemperatuur bij de inlaat en de uitlaat weer. Een hogere delta T betekent aanzienlijke energiebesparingen en een hogere koelcapaciteit. Het koudwatersysteem kan verder worden uitgebreid door het te koppelen aan Liebert AFC-chillers met adiabatische vrije koeling. Deze zijn beschikbaar met zowel scroll- als schroefcompressoren, waardoor de hoogste efficiëntie wordt gewaarborgd en de werking van de vrije koeling het hele jaar door wordt geoptimaliseerd.

De geïntegreerde Vertiv ICOM™-besturing, gebaseerd op een speciaal SmartAisle™-algoritme, past de luchtstroming aan de behoeften van de servers aan, zonder ook maar één enkele watt aan onnodige koeling of luchtstroming te verspillen. Daarnaast levert Vertiv LIFE™ Services diagnosen en preventieve bewaking op afstand, waardoor service-experts realtime inzicht hebben en de informatie krijgen die nodig is om eventuele onregelmatigheden tijdens het bedrijf snel op te sporen, te analyseren en op te lossen. Zo neemt Vertiv de verantwoordelijkheid voor bedrijfskritische infrastructuren.

“De Liebert PCW biedt IT-managers een one-stop-shop voor grotere koelcapaciteit, terwijl tegelijkertijd het energieverbruik in hun datacenters wordt verminderd”, aldus Kevin Brady, vicepresident van Thermal Management bij Vertiv EMEA. “Deze oplossing is de laatste toevoeging aan een bekroond portfolio dat onlangs werd erkend door Frost & Sullivan als het meest uitgebreide aanbod aan koelingsproducten voor datacenters binnen de EMEA-regio. Dit is het resultaat van onze ruime expertise op dit gebied, gecombineerd met een diepgaande kennis van onze klanten die we in ons Customer Experience Center hebben opgedaan. Dit zorgt ervoor dat klanten en adviseurs de Vertiv-oplossingen altijd op hun best ervaren. Door ons portfolio te blijven doorontwikkelen en verfijnen, zijn wij in staat om steeds state-of-the-art-technologieën te leveren die in de toekomstige behoeften van datacenters kunnen voorzien.”

“De nieuwe productlancering van Vertiv, aangevuld met zijn technologische uitmuntendheid, zal meer klanten trekken en behouden”, zegt Gautham Gnanajothi, senior sectoranalist bij Frost & Sullivan, na het uitreiken van de 2017 EMEA Data Centre Cooling Product Leadership Award. “De sterke R&D-cultuur bij Vertiv, gecombineerd met zijn uitgebreide intellectuele eigendom, heeft het bedrijf in staat gesteld om vele verschillende producten op de markt te brengen, wat hen een uniek voordeel heeft opgeleverd in een zeer competitieve markt.”

Meer informatie over Thermal Management-producten van Vertiv kunt u vinden op www.VertivCo.com/Thermal-Management.

 Over Vertiv

Vertiv ontwerpt, bouwt en onderhoudt bedrijfskritische infrastructuur voor essentiële toepassingen in datacenters, communicatienetwerken en commerciële en industriële faciliteiten. Vertiv, voorheen bekend als Emerson Network Power, ondersteunt de groeiende mobiele en cloudcomputing-markt met een portfolio van stroom-, koelings- en infrastructuurbeheeroplossingen met de merken ASCO®, Chloride®, Liebert®, NetSure™ en Trellis™. De omzet in het boekjaar 2016 bedroeg $ 4,4 mld. Ga voor meer informatie naar VertivCo.com.

MEDIACONTACT
LVTPR
Eline Alberts / Marcel Klein
T +31 (0)30 65 65 070
E vertiv@lvtpr.com

This page is translated using Google Translate in Dutch. This functionality is not working in the IE browser. Once you browse using IE Explorer, you will see English content and not translated.
INVESTORS
Overzicht

Taal & locatie