Sorry, this page isn't available for your location.

The page you're viewing is for Dutch (EMEA) region.

Investors

Sorry, this page isn't available for your location.

The page you're viewing is for Dutch (EMEA) region.

Een update van de software maakt een gecontroleerde uitschakeling van de server mogelijk in het geval van onverwachte stroomuitval

Breda, Nederland [11 september 2017] – Vertiv, voorheen bekend als Emerson Network Power, heeft vandaag een update uitgebracht van Trellis Power Insight, een beheerapplicatie voor datacenters die grootschalige, centrale bewakings- en bedieningsfuncties biedt voor UPS-systemen en netwerkservers. De oplossing biedt een uitgebreide set van alarmen, meldingen en geautomatiseerde acties tot en met het gecontroleerd uitschakelen van servers. De software is inbegrepen bij UPS-systemen van Liebert®. Deze applicatie, die wereldwijd beschikbaar is, wordt al door meer dan vijfhonderd bedrijven gebruikt.

Trellis Power Insight maakt het beheer van de continu veranderende datacenteromgevingen van vandaag de dag een stuk eenvoudiger door het automatisch herkennen van nieuwe apparaten, compatibiliteit en integratie met een groot aantal Liebert UPS-systemen. Daarnaast is de UPS te bedienen via het zeer hoogwaardige touchscreen op de unit zelf.

“Omdat het beheer van datacenters steeds complexer wordt, ontwikkelt Vertiv telkens nieuwe oplossingen om het beheer efficiënter en minder complex te maken”, aldus John Curran, vicepresident productmanagement bij Vertiv. “Deze nieuwe uitbreiding op Trellis Power Insight geeft de gebruiker meer beheermogelijkheden, waaronder het beheer op afstand van gedistribueerde IT-omgevingen en de mogelijkheid om servers op een veilige manier uit te schakelen in het geval van een stroomstoring. Hierdoor wordt het beheer van UPS-apparatuur voor beheerders van datacenters een stuk gemakkelijker.”

De meeste datacentertoepassingen laten ruimte om gedurende vijf tot tien minuten gebruik te maken van de batterijen van UPS-units. Trellis Power Insight kan maximaal vijftig afzonderlijke Liebert UPS-systemen bewaken en duizenden verbonden servers systematisch en veilig uitschakelen in het geval van een stroomstoring. Het gecontroleerd uitschakelen van servers voorkomt bedrijfsonderbrekingen en schade aan apparatuur tijdens het herstarten.

Daarnaast levert Trellis Power Insight realtime trending gegevens, waaronder spanning en stroom, voor bedrijfskritische UPS-prestaties. Deze gegevens worden samengevoegd en zijn te bekijken op dashboards die afgestemd zijn op de klant om het beheer van alle UPS-systemen te centraliseren.

Bestaande gebruikers kunnen hun software updaten door naar de softwaredownloadpagina te gaan op de website van Vertiv.

Kijk voor meer informatie over Trellis Power Insight en andere stroom- en beheeroplossingen van Vertiv voor datacenters op www.Vertiv.nl.

Over Vertiv
Vertiv ontwerpt, bouwt en onderhoudt bedrijfskritische infrastructuur voor essentiële toepassingen in datacenters, communicatienetwerken en commerciële en industriële faciliteiten. Vertiv, voorheen bekend onder de naam Emerson Network Power, bedient de groeiende mobiele en cloudcomputing-markten met een portefeuille van elektriciteits-, koelings- en infrastructuurbeheeroplossingen met de merken ASCO®, Chloride®, Liebert®, NetSure™ en Trellis™. De omzet in het boekjaar 2016 bedroeg $ 4,4 mld. Ga voor meer informatie naar Vertiv.nl.

Mediacontact
LVTPR
Eline Alberts / Marcel Klein
T +31 (0)30 65 65 070
E vertiv@lvtpr.com

 

INVESTORS
Overzicht

Taal & locatie