The page you're viewing is for Dutch (EMEA) region.

Investors

The page you're viewing is for Dutch (EMEA) region.


Met kosten voor downtime die richting de $ 9.000 per minuut gaan, is het vermijden ervan de eerste en duidelijkste manier om geld te besparen. Hier zijn echter vier manieren om uw organisatie te helpen uitvaltijd te vermijden, terwijl de prestaties worden geoptimaliseerd.

1. Ingebruikname van uw faciliteit

Steeds complexere systemen en componenten zorgen voor meer mogelijkheden voor problemen die kunnen leiden tot uitval van uw faciliteit. Een ingebruikname (Cx) helpt de belangrijkste oorzaken van uitval, zoals fouten bij het ontwerp, de installatie en het opstarten, te identificeren en herstellen. Om uw beschikbaarheid verder te vergroten, verifieert en documenteert Cx dat alle bedrijfskritische systemen, te weten stroom, koeling en gebouwautomatisering, werken als volledig geïntegreerd systeem.

Cx helpt ook de gebruikskosten van de faciliteit te verlagen. Het Cx-proces verbetert de werking van de systemen, terwijl het benchmarkgegevens levert die gebruikt kunnen worden om optimale prestaties te blijven behalen. Als systemen zijn geoptimaliseerd, zijn ze niet alleen betrouwbaarder; ze zijn ook efficiënter. Cx-activiteiten kunnen de juiste functionaliteit van bepaalde efficiëntie-eigenschappen verifiëren die onderdeel zijn van het systeemontwerp.

Een ingebruikname van een datacenter heeft vaak minder vertragingen dan bij een traditionele implementie, waardoor het waarschijnlijker is dat deze op tijd en binnen het budget wordt geleverd. U zult niet alleen sneller rendement zien van uw investeringen, maar u zult ook profiteren van lagere gebruiks- en onderhoudskosten gedurende de levensduur van uw faciliteit.

2. Optimaliseer de prestaties van het elektrische systeem

Het beoordelen van uw elektrische systeem kan verbeterpunten identificeren die u kunnen helpen bij het overwinnen van grote uitdagingen in uw datacenter, zoals een betere beschikbaarheid, bewegingen of samenvoegingen, meer stroom en hogere warmtedichtheid en het voldoen aan regelgeving.

Door de inventaris van uw volledige elektrische apparatuur te evalueren, kunt u defecte componenten en verbindingen identificeren voordat deze onderbrekingen veroorzaken. Daarnaast kunt u eventuele gaten in het onderhoudsschema vaststellen. Engineeringservices zoals kortsluiting- en coördinatie-onderzoek of onderzoek naar vlambogen kunnen worden gebruikt om de veiligheid op de werkplek te verbeteren en ervoor zorgen dat regels worden nageleefd.

Een werkomgeving die voldoet aan alle standaarden die van toepassing zijn helpt u niet alleen boetes en straffen van organisaties als de Occupational Safety and Health Administration (OHSA) en de Amerikaanse National Fire Protection Association (NFPA) te voorkomen, maar beperkt ook bedreigingen die kunnen leiden tot dure schade aan apparatuur en productiviteitsverlies tot een minimum.

Ten slotte maken beoordelingen van het elektrische systeem een gedetailleerde analyse mogelijk die leidt tot aanbevolen correctie- en risicobeperkende maatregelen die u helpen om de betrouwbaarheid en beschikbaarheid van uw datacenter kosteneffectief te verbeteren.

3. Verbeter thermische efficiëntie

Een up-to-date aanpak op het gebied van Thermal Management kan energiekosten verlagen en de efficiëntie verbeteren. In een typisch datacenter wordt 38 procent van het energieverbruik veroorzaakt door koeling. Als u het energieverbruik dus wilt verminderen, helpt het om de focus te leggen op uw koelsysteem om snel rendement van uw investering te zien.

Het identificeren en corrigeren van problemen zoals hot spots en luchtstromingsproblemen is een belangrijke eerste stap voor het verlagen van uw energieverbruik. Van daaruit kunt u technologieën voor variabele snelheden en slimme besturingen implementeren om de efficiëntie nog verder te verbeteren. Deze technologieën zijn beschikbaar als upgrades van uw huidige apparatuur.

Met technologieën voor variabele snelheden, zoals EC-ventilatoren en snelheidsvariatoren (VSD) kunt u de snelheid van uw bestaande koelunitventilatoren variëren om deze aan te passen aan de IT-belasting. Als u de ventilatorsnelheid verlaagt, verspilt u geen energie meer aan koeling die uw IT-apparatuur helemaal niet nodig heeft. Door een slimme besturing toe te voegen, kunt u uw koelunits in een netwerk laten samenwerken. Dit voorkomt situaties waar units met elkaar “vechten”, waar de ene unit koelt, terwijl de andere juist weer opwarmt.

Het corrigeren van situaties die energie verspillen en alleen energie te gebruiken die u nodig hebt om de beschikbaarheid van uw bedrijfskritische systeem te waarborgen, kan uw energiekosten al beduidend verlagen, zonder dat dit invloed heeft op de beschikbaarheid.

4. Beveilig uw noodstroomsysteem

De invloed van het uitvallen van een stroomsysteem is groot als u potentiële schade aan gegevens en apparatuur, verstoring van zakelijke activiteiten, kosten voor herstel, juridische consequenties en schade aan uw merk en reputatie in acht neemt. Uit een onderzoek dat in 2016 door het Ponemon Institute is uitgevoerd, blijkt dat de gemiddelde kosten van het uitvallen van een datacenter meer bedroegen dan $ 740.000, waarbij de maximumkosten opliepen tot meer dan $ 2,4 miljoen. Het voorkomen van deze kosten is simpelweg een kwestie van preventie.

Regelmatig preventief onderhoud door vakkundige technici is de manier om de maximale beschikbaarheid van datacenterapparatuur zoals batterijen, UPS-units en de stroomvoorziening te garanderen. Sterker nog, een onderzoek naar meer dan 185 miljoen bedrijfsuren van UPS-units heeft aangetoond dat de betrouwbaarheid van de unit, gemeten op basis van de mean time between failures (MTBF), toenam als er meer jaarlijks preventief onderhoud werd uitgevoerd.

Problemen met het systeem die beginnen te ontstaan kunnen worden geïdentificeerd door regelmatig preventief onderhoud. Deze systematische inspectie en analyse stelt u in staat om deze problemen te verhelpen, waardoor u kunt beschikken over noodstroom wanneer u dat nodig hebt. Dit helpt u bij het vermijden van dure ongeplande downtime.

Lees meer over diensten voor bedrijfskritische datacenters en de voordelen van een ervaren onderhoudspartner op VertivCo.com/Services.

INVESTORS
Overzicht

Taal & locatie