Working with our Vertiv Sales team enables complex designs to be configured to your unique needs. If you are an organization seeking technical guidance on a large project, Vertiv can provide the support you require.

Learn More

Many customers work with a Vertiv reseller partner to buy Vertiv products for their IT applications. Partners have extensive training and experience, and are uniquely positioned to specify, sell and support entire IT and infrastructure solutions with Vertiv products.

Find a Reseller

Already know what you need? Want the convenience of online purchase and shipping? Certain categories of Vertiv products can be purchased through an online reseller.


Find a Reseller

Need help choosing a product? Speak with a highly qualified Vertiv Specialist who will help guide you to the solution that is right for you.



Contact a Vertiv Specialist

Need help choosing a product? Speak with a highly qualified Vertiv Specialist who will help guide you to the solution that is right for you.



Contact a Vertiv Specialist

Uzaktan ve Edge Veri Merkezleri için Tek Faz KGK Uygulamalarında Lityum iyon Aküleri Yedek Güç Kaynağı Olarak Kullanmanın Avantajları

Lityum İyon aküler, milyonlarca tüketici cihazı için yaygın bir güç kaynağıdır. Ancak şu anda veri merkezlerinde kritik iş altyapısı için çalışma süresi sağlamanın bir yolu olarak Kesintisiz Güç Kaynağı (KGK) uygulamalarıyla kullanılmak üzere benimsenmektedirler. Lityum iyon aküler, dağıtık bilişim ve edge ağlarını yerleştirmek isteyen şirketlere yönelik uzak konumlardaki BT yerleştirmeleriyle kullanım için idealdir. Lityum iyon aküler daha güvenilir performans sunar, daha az bakım gerektirir ve kurşun asit akülere göre daha yüksek güç yoğunluğuna sahiptir. Lityum iyon aküler 3 kat daha uzun süre dayanır, böylece daha az akü değişimi ve daha düşük işçilik maliyeti sağlar. Ayrıca lityum iyon aküler, akünün güvenli çalışmasını sağlamaya yardımcı olan bir Akü İzleme Sistemi (BMS) ve diğer özelliklere sahiptir. Lityum iyon akülerin başlangıç maliyeti kurşun asit akülerden daha yüksek olsa da, bu maliyet farkı küçülmektedir. Lityum iyon aküler artık 5 yıl kadar kısa bir sürede kurşun asit akülere kıyasla daha düşük toplam sahip olma maliyeti (TCO) sağlayabilmektedir. KGK’nın tipik servis ömrü boyunca, bir lityum iyon akü sisteminin %40 veya daha fazla toplam sahip olma maliyeti (TCO) tasarrufu sağlayabileceği tahmin edilmektedir.

Detaylı Raporu İndir

İş Ortağı Oturumu Aç

Dil ve Lokasyon