Working with our Vertiv Sales team enables complex designs to be configured to your unique needs. If you are an organization seeking technical guidance on a large project, Vertiv can provide the support you require.

Learn More

Many customers work with a Vertiv reseller partner to buy Vertiv products for their IT applications. Partners have extensive training and experience, and are uniquely positioned to specify, sell and support entire IT and infrastructure solutions with Vertiv products.

Find a Reseller

Already know what you need? Want the convenience of online purchase and shipping? Certain categories of Vertiv products can be purchased through an online reseller.


Find a Reseller

Need help choosing a product? Speak with a highly qualified Vertiv Specialist who will help guide you to the solution that is right for you.



Contact a Vertiv Specialist

Need help choosing a product? Speak with a highly qualified Vertiv Specialist who will help guide you to the solution that is right for you.



Contact a Vertiv Specialist

Twin Rivers'in kritik iş altyapısını taşıma

Mayıs 13, 2019

Twin Rivers Unified School District, 45'ten fazla okula sahip olduğu için, veri merkezini, gittikçe büyüyen, kritik iş ihtiyaçlarını daha iyi karşılayacak bir yaklaşıma taşımak ve güncellemek zorunda kaldı.

Müşteri

Twin Rivers Birleşik Okul Bölgesi Kaliforniya’daki 29’uncu en büyük okul bölgesidir. Yedi sahada 29 ilkokul, beş orta, dört meslek lisesi, üç sözleşmeli okul ve yedi alternatif okul ile bu bölge yaklaşık 27.000 öğrenciye hizmet vermektedir.

Sorun

Twin Rivers Birleşik Okul Bölgesi, 45’ten fazla okula sahip olduğu için, veri merkezini, gittikçe büyüyen, kritik iş ihtiyaçlarını daha iyi karşılayacak bir yaklaşıma taşımak ve güncellemek zorunda kaldı. Bir okul bölgesi için tüm veri merkezinin yerini değiştirmek ve güncellemek çok zaman alıcı ve maliyetlidir.

Çözüm

Vertiv, eski ve büyük bir veri merkezini taşımak yerine, Twin Rivers'ın kritik iş gereksinimlerini 14 raflı SmartAisle™'de basitleştirdi. Twin Rivers, artık veri ihtiyaçlarını artırmaya ihtiyaç duyarsa, kaynaklarını, veri merkezini taşıyarak ve yer değiştirerek harcamak yerine basitçe SmartAisle’ı genişletebilir.

Vertiv’in SmartAisle'ı, herhangi bir kritik iş yeniden konumlandırması ve yenilemeleri için mükemmel çözümdür. Basitleştirilmiş hızlı yerleştirme, Vertiv'in bütçeyi bozmadan verimlilik kaybını önlemek için kurulumu hızlandırmasını sağlar. Liebert® CRV sıra tabanlı hassas soğutma sisteminin artan verimi ile SmartAisle, benzer kapasiteye sahip geleneksel olarak tasarlanmış veri merkezlerinden ortalama olarak %15-25 daha düşük PUE (Güç Kullanım Verimliliği) sunar.

Vaka Özeti

Yer: Kaliforniya, Amerika Birleşik Devletleri

Kritik İhtiyaçlar: Twin Rivers, işletme maliyetlerini azaltmak için orijinal 35 rafını daha küçük, daha verimli bir veri yapısıyla değiştirirken, veri merkezini başka bir binaya taşıması ve geçiş esnasında aksama süresini en aza indirmesi gerekiyordu.

Ürünler / Servisler: SmartAisle Çözümü akıllı, entegre bir sıra tabanlı sistem sayesinde CAPEX ve OPEX'te önemli tasarruf sağlar. Bu altyapı, rafları, gücü, soğutmayı ve altyapı yönetimini bütünsel bir veri merkezi çözümüne entegre eder.

Sonuçlar:

  • Soğuk koridor içeren SmartAisle çözümü yapılandırıldı ve rafların sayısı 35'ten 14'e düşürüldü
  • Kurulum süresini en aza indirerek ve oda yükseltme ihtiyacını ortadan kaldırarak maliyetler düşürüldü
  • 4 CRV’li sıralı soğutma dahil edildi
  • İkili üstten modüler veri yolu hattı ile yüksek yoğunluklu güç dağıtımı sağlandı
  • Birden fazla konuma hizmet etmek amacıyla yeniden oluşturulması kolay bir tasarım oluşturuldu
  • Aksama süresi ve üretkenlik kaybı en aza indirildi
Örnek Analizini indirin
İş Ortağı Oturumu Aç

Dil ve Lokasyon