Working with our Vertiv Sales team enables complex designs to be configured to your unique needs. If you are an organization seeking technical guidance on a large project, Vertiv can provide the support you require.

Learn More

Many customers work with a Vertiv reseller partner to buy Vertiv products for their IT applications. Partners have extensive training and experience, and are uniquely positioned to specify, sell and support entire IT and infrastructure solutions with Vertiv products.

Find a Reseller

Already know what you need? Want the convenience of online purchase and shipping? Certain categories of Vertiv products can be purchased through an online reseller.


Find a Reseller

Need help choosing a product? Speak with a highly qualified Vertiv Specialist who will help guide you to the solution that is right for you.



Contact a Vertiv Specialist

Need help choosing a product? Speak with a highly qualified Vertiv Specialist who will help guide you to the solution that is right for you.



Contact a Vertiv Specialist

Özel Mobil Yedekleme, İletişim Sağlayıcısının Ağlarını Korur

Mayıs 13, 2019

Bir felaketin ne zaman ve nerede olacağını asla bilemeyen bu şirket, mobil yedekleme ünitesinin kolay taşınması ve bakımını gerektiriyordu ve zorlu ortamlarda çalışması için tasarlandı.

Şirket Hakkında

Bu iletişim sağlayıcısı, Kuzey ve Güney Amerika'da bir milyondan fazla müşteriye hizmet veren geniş bantlı uydu teknolojisi ve hizmetlerinde liderdir.

Arka Plan

Lider bir uydu tabanlı iletişim sistemleri sağlayıcısı, sabit bir tesis arızası durumunda karasal ağını desteklemek için bir mobil felaket kurtarma birimine ihtiyaç duyuyordu. Bir felaketin ne zaman ve nerede olacağını asla bilemeyen bu şirket, mobil yedekleme ünitesinin kolay taşınması ve bakımını gerektiriyordu ve zorlu ortamlarda çalışması için tasarlandı.

Her zaman işe yarayan kritik teknolojiler konusunda uzmanlaşmış Vertiv, yedekleme sistemlerini her zaman hazır tutmak için kolay erişim için dahili kayar ray sistemine sahip özel bir treylere monte SmartMod™ çözümü tasarladı. Treyler çözümü, güç ve sinyal için hızlı bağlantı sistemi ve ayrıca treyler üzerine monte edilmiş DX bazlı kondansatörler sunar. İletişim şirketinin ihtiyaçlarını aşan, sürekli “hizmete hazır” durumuyla bir yedekleme altyapısı sağlamıştır.

SmartMod çözümümüz, modüler, özel bir veri merkezi muhafazasıdır. Uyarlanabilir, esnek ve verimli bir tam entegre, kendi kendine yeten, hızla yerleştirilebilir bir sistemdir. SmartMod'un az yer kaplayan yapısı, işlevsellikten veya uzun vadeli değerden ödün vermeden kolay taşıma imkânı sağlar.

Vaka Özeti

Yer: Değişken

Kritik İhtiyaç: Bir iletişim sağlayıcısı, sabit bir tesis arızası durumunda karasal ağını desteklemek için bir mobil felaket kurtarma birimine ihtiyaç duyuyordu.

Ürün / Hizmet: SmartMod altyapısı modüler veri merkezleri, kablo bağlantı istasyonları veya ağ yığını için akıllı, hızla yerleştirilebilir, prefabrik muhafazalar sağlar.

Sonuçlar:

  • Donanıma kolay erişim için özel dahili kayar ray sistemli, treyler montajlı bir SmartMod tasarlandı
  • Güç ve sinyal için hızlı bağlantı sistemi ve treyler üzerine monte edilmiş DX bazlı kondansatörler ile donatıldı
  • Sürekli “servise hazır” durumda yedek tutmak için bakımı kolay ve dayanıklı bir çözüm sağlandı
  • İhtiyaç duyulan her yerde kolayca kullanılan mobil bir ortam oluşturuldu
Örnek Analizini indirin
İş Ortağı Oturumu Aç

Dil ve Lokasyon