Working with our Vertiv Sales team enables complex designs to be configured to your unique needs. If you are an organization seeking technical guidance on a large project, Vertiv can provide the support you require.

Learn More

Many customers work with a Vertiv reseller partner to buy Vertiv products for their IT applications. Partners have extensive training and experience, and are uniquely positioned to specify, sell and support entire IT and infrastructure solutions with Vertiv products.

Find a Reseller

Already know what you need? Want the convenience of online purchase and shipping? Certain categories of Vertiv products can be purchased through an online reseller.


Find a Reseller

Need help choosing a product? Speak with a highly qualified Vertiv Specialist who will help guide you to the solution that is right for you.



Contact a Vertiv Specialist

Need help choosing a product? Speak with a highly qualified Vertiv Specialist who will help guide you to the solution that is right for you.



Contact a Vertiv Specialist

Ev Ürünleri Üreticisi İçin Özelleştirilmiş Veri Merkezi Çözümü

Mayıs 13, 2019

Lider bir ev ürünleri üreticisinin, kritik üretim uygulamalarını desteklemek için tesisine yeni bir veri merkezi eklemesi gerekiyordu.

Şirket Hakkında

Bu milyarlarca dolarlık ev ürünleri üreticisi, dünya çapındaki çeşitli markalardan çeşitli ev ve kişisel bakım ürünleri satıyor.

1846 yılında kurulan C&D, dünyanın dört bir yanında satılan ürünleriyle, en hızlı büyüyen Ambalajlı Tüketim Ürünleri şirketlerinden biridir. İş bölümleri, Özel Ürünler, Yurt İçi Tüketici ve Uluslararası Tüketici'dir.

Arka Plan

Lider bir ev ürünleri üreticisinin, kritik üretim uygulamalarını desteklemek için tesisine yeni bir veri merkezi eklemesi gerekiyordu. Üretim tesisinin doğası gereği şirket, bilgisayar sistemlerine düşman olabilen tozlu bir üretim ortamını tolere etmek ve aynı zamanda alanı optimize etmek için bir veri merkezine ihtiyaç duyuyordu. Yeni veri merkezini korurken, kritik iş kapasitesini artırmaları gerekiyordu.

Vertiv’i seçtiler. Elektrik yüklenicisi ortağımızla birlikte çalışarak, Vertiv'in az yer kaplayan ve güçlü SmartMod™ Altyapısı etrafında inşa edilmiş yerel ancak ayrı bir veri merkezi tesisi için anahtar teslimi sağladık.

Kritik teknolojilerin her zaman çalışmasını sağlayan SmartMod, özelleştirilmiş bir veri merkezi muhafazası şeklinde modüler bir BT altyapısı çözümüdür. Taşınması kolay ve kuruluşlara yıllarca destek vermek üzere yapılandırılmış, tamamen entegre, kendi kendine yeten ve hızla dağıtılabilir bir ünitedir.

Vaka Özeti

Yer: Kuzey Amerika

Kritik İhtiyaç: Bir ev ürünleri üreticisinin, değerli bir mülkü koruyan ve tozlu bir üretim ortamından hasar görmesini önleyen yeni bir veri altyapısına ihtiyacı vardı.

Ürün / Hizmet: SmartMod altyapısı modüler veri merkezleri, kablo bağlantı istasyonları veya ağ yığını için akıllı, hızlı yerleştirilebilir, prefabrik muhafazalar sağlar.

Sonuçlar:

  • Bilgisayarları çevresel tehlikelerden korumak için şirket içinde ancak ortamdan yalıtılmış bir SmartMod altyapı çözümü kuruldu
  • Veri kapasitesi 20kW artırıldı
  • Kurulum süresini en aza indirerek ve oda yükseltme ihtiyacını ortadan kaldırarak maliyetler düşürüldü
  • Birden fazla konumda kullanılması amacıyla C&D için yeniden oluşturulması kolay bir tasarım oluşturuldu
VAKA ÇALIŞMASINI İNDİR (PDF)
İş Ortağı Oturumu Aç

Dil ve Lokasyon