Working with our Vertiv Sales team enables complex designs to be configured to your unique needs. If you are an organization seeking technical guidance on a large project, Vertiv can provide the support you require.

Learn More

Many customers work with a Vertiv reseller partner to buy Vertiv products for their IT applications. Partners have extensive training and experience, and are uniquely positioned to specify, sell and support entire IT and infrastructure solutions with Vertiv products.

Find a Reseller

Already know what you need? Want the convenience of online purchase and shipping? Certain categories of Vertiv products can be purchased through an online reseller.


Find a Reseller

Need help choosing a product? Speak with a highly qualified Vertiv Specialist who will help guide you to the solution that is right for you.



Contact a Vertiv Specialist

Need help choosing a product? Speak with a highly qualified Vertiv Specialist who will help guide you to the solution that is right for you.



Contact a Vertiv Specialist

İndirim Süpermarket Zinciri Müşteri Deneyimini İyileştirmek İçin BT’yi Geliştiriyor

Ağustos 02, 2021


Arka Plan

Dünya çapında 11.000 mağazası bulunan Almanya merkezli bu süpermarket grubu için, müşterilerine verdiği ekonomik kalite sözünü tutmak, yeni dijital uygulamalar eklemek ve bunların kullanılabilirliğini sağlamak için gereken yükseltilmiş BT ekipmanını eklemek anlamına geliyordu. Perakendecinin dijital dönüşümünün bu bölümü, daha yüksek bir müşteri deneyimi için daha hassas envanter yönetimini mümkün kıldı.

Sonuçlar

  • Proje zaman çizelgelerinin değiştirilmesi sırasında verimli ve koordineli yerleştirme
  • Depo benzeri BT alanlarında gelişmiş altyapı ısı yönetimi
  • Modernleştirilmiş envanter ve varlık yönetimi ile dahili kaynaklar üzerindeki sıkıntının azaltılması
  • Hem müşteri hem de iş avantajları için operasyonel iyileştirmeler sağlamak üzere daha istikrarlı ve kullanılabilir BT ağı

Vaka Özeti
Yer:​

27 Avrupa ülkesi

Kritik İhtiyaç:

Müşterilerin satın alma davranışları ve envanter yönetimini iyileştirmek için bu verileri yakalama ve kullanma becerisi hakkında daha iyi içgörü, bu perakendecinin en yeni dijital uygulamaları ve gelecekteki teknolojileri desteklemek için ihtiyaç duyulan BT altyapısını güncellemesini gerektirdi

Vertiv Çözümü:
  • Vertiv™ Liebert® GXT5 kesintisiz güç kaynağı (KGK) sistemleri
  • Vertiv™ Geist™ ölçümlü ve anahtarlı kabin güç dağıtım üniteleri
  • Valf regüleli kurşun asit (VRLA) akü şarj üniteleri
  • Vertiv™ Environet™ Alert izleme yazılımı
Vaka Çalışmasını İndir
İş Ortağı Oturumu Aç

Dil ve Lokasyon