Working with our Vertiv Sales team enables complex designs to be configured to your unique needs. If you are an organization seeking technical guidance on a large project, Vertiv can provide the support you require.

Learn More

Many customers work with a Vertiv reseller partner to buy Vertiv products for their IT applications. Partners have extensive training and experience, and are uniquely positioned to specify, sell and support entire IT and infrastructure solutions with Vertiv products.

Find a Reseller

Already know what you need? Want the convenience of online purchase and shipping? Certain categories of Vertiv products can be purchased through an online reseller.


Find a Reseller

Need help choosing a product? Speak with a highly qualified Vertiv Specialist who will help guide you to the solution that is right for you.



Contact a Vertiv Specialist

Need help choosing a product? Speak with a highly qualified Vertiv Specialist who will help guide you to the solution that is right for you.



Contact a Vertiv Specialist

Batı Afrika'yı Dünyaya Bağlama

Nüfus artışında ve teknolojide sürekli bir patlama yaşayan Afrika, dünyanın geri kalanına daha iyi bir bağlanabilirliğe ihtiyaç duyuyordu. Bu talep, Batı Afrika MainOne'daki işletmeler için bağlantı ve veri merkezi hizmetlerinde lider bir sağlayıcı tarafından karşılandı

Ekim 06, 2020

“Amacımız Afrika'nın tanıtımını yapmak ve teknolojiden beslenen sektörlerin büyümesini hızlandırmaktır. İşletmelere yatırım yapıp anlamlı teknoloji çözümleri sunarak Batı Afrikalıları özel ve güvenilir bağlantı hizmetleriyle daha fazla üretkenlik ve verimlilik arayışında destekliyoruz.”

Funke Opeke ile Röportaj

MainOne, Afrika ile dünyanın geri kalanı arasındaki dijital yarığı ortadan kaldırma misyonu üzerine kuruldu. Hedefimiz, Batı Afrika'daki tüm ülkelerin mevcut internet altyapısındaki büyük boşlukları doldurmaktı. Her şey, bir dönüm noktası olan Avrupa'dan Nijerya'ya denizaltı kablonun yerleştirilmesiyle başladı ve bu çalışmalar, bölgeye çok ihtiyaç duyulan yüksek hızlı interneti getirdi.

Okumaya Devam Edin

Karşılaştığımız ilk büyük zorluklardan biri, Nijerya'daki bir metro fiber altyapısı ve karasal kablo ağlarının eksikliğinden ortaya çıktı. Bu tür ağlar, ülke genelinde çeşitli müşteriler için erişim sunmak ve trafiği itmek amacıyla gereklidir. Denizaltı kablo bağlantımız, ülkenin en kalabalık şehri olan Lagos ve daha yakın zamanda Ogun ve Edo eyaletleri için metro fiber altyapısına yatırımları tetikledi.

MainOne, geniş bant yaygınlığını daha da hızlandırmak ve bölgedeki dijital dönüşümü tetiklemek için Nijerya, Gana, Fildişi Sahili ve Senegal'de yaptığımız gibi yeni veri merkezi gayrimenkullerine yatırım yapmaya devam edecektir

Funke Opeke
İcra Kurulu Başkanı (CEO), MainOne
Quote sign

MainOne, daha fazla fiber altyapıları, veri merkezi yatırımları ve uydu ortaklıkları yoluyla geniş bant yaygınlığını artırarak kıtadaki dijital yarığı ortadan kaldırmak için çalışmayı sürdürmektedir.

Quote sign
İş Ortağı Oturumu Aç

Dil ve Lokasyon