Working with our Vertiv Sales team enables complex designs to be configured to your unique needs. If you are an organization seeking technical guidance on a large project, Vertiv can provide the support you require.

Learn More

Many customers work with a Vertiv reseller partner to buy Vertiv products for their IT applications. Partners have extensive training and experience, and are uniquely positioned to specify, sell and support entire IT and infrastructure solutions with Vertiv products.

Find a Reseller

Already know what you need? Want the convenience of online purchase and shipping? Certain categories of Vertiv products can be purchased through an online reseller.


Find a Reseller

Need help choosing a product? Speak with a highly qualified Vertiv Specialist who will help guide you to the solution that is right for you.



Contact a Vertiv Specialist

Need help choosing a product? Speak with a highly qualified Vertiv Specialist who will help guide you to the solution that is right for you.



Contact a Vertiv Specialist

Lastikler ve Patates Kızartmaları...
Farklı Olun!

Ağ Kritik Altyapısı Hakkında Bilgi Edinmenin Önemi

Günümüzde bir şeyler satmak kolay değil. Muhtemelen iş ortaklarımız için hiç olmadığı kadar zorlu bir dönem. Bunun en basit nedeni, müşterilerin her zamankinden daha fazla bilgiye sahip olmasıdır; görünüşe göre internetin bunda önemli bir payı oldu!

Dolayısıyla, artık böylesine belalı bir satış dünyasında satıcılar güvenilir bir danışman olmak ve sadık müşteriler edinmek istiyorlarsa, yaklaşımlarıyla kendilerini farklılaştırmalı ve gerçek müşteri sorunlarını çözmenin yollarını bulmalıdır.

Peki Vertiv, iş ortağımız veya potansiyel iş ortağımız olarak sizin farklılaşmanıza nasıl yardımcı olabilir?

Öncelikle, işinizi anlamadan hiçbir şey yapmanıza yardımcı olamayız. Gerçek şudur ki, yönettiğiniz birçok fırsatta, ağ kritik altyapısı (kısaca NCI) çözümleri ve servisleri (Vertiv’in sunduğu çözümler) genellikle herhangi bir teklifin en yüksek gelir üreten kısmı DEĞİLDİR ve samimi olmak gerekirse en çekici kısmı da değildir.

Katıldığım partilerde insanlar ne iş yaptığımı sorduğunda “akü satıyorum” cevabı genellikle beni yalnızlığa mahkum ederek kendimi sorgulamamı katbekat artırıyor.

NCI, pastırmalı double cheeseburger ile birlikte gelen patates kızartmasıdır… Tesla’nın lastikleridir. Teklifiniz ister küçük bir IT odası, ister büyük bir veri merkezi olsun, lastikler ve patates kızartmaları gibi, müşterileriniz NCI olmadan “yaşayamaz”.

Sattığınız heyecan verici, gelir getiren BT ağ ekipmanları ve yazılımlarını düşünün. Bunları düzgün ve çalışır durumda tutamazsanız ne olur? Belki daha da önemlisi, müşterinizin yatırımını korumanın değerini tartışamazsanız ne olur? Dürüst olmak gerekirse, yalnız olmazsınız. Vertiv işletmenize nasıl yardımcı olabilir sorusuna geri dönelim.

Farklılaştırıcı No. 1: Kendinizi Farklı Kılın

NCI’ın temellerini öğrenerek kendinizi rakiplerinizden farklı kılabilir VE müşterilerinizin BT ağlarını çalışır durumda tutmanın ne kadar önemli olduğunu anlamalarına yardımcı olarak onlara anında değer sunabilirsiniz. Süreklilik, kârlılığın anahtarıdır.


Farklılaştırıcı No 2: Vertiv ile öğrenin

İş Sürekliliği sertifikasyonumuz, küçük BT ve Edge ortamlarında işletmeniz için gelir artışı sağlamaya odaklıdır. Müşterinizin işini etkileyen en son trendler ve zorluklar hakkında bilgi edinerek, “lastikler ve patates kızartmaları”nın önemini onlarla paylaşabileceksiniz. Daha da önemlisi, fırsatları belirlemek ve genişletmek için onların “belirtilmemiş” NCI ihtiyaçlarını nasıl keşfedeceğinizi öğrenmenize yardımcı olacağız.


Farklılaştırıcı No 3: Vertiv ile öğrenin!

Az önce demiştiniz ki bu durum sizi yalnızlığa mahkum…

Hayır, demedim. Avazım çıktığı kadar bağırarak söyledim!

Vertiv ile ortaklık yapmak sizi ve işletmenizi “basmakalıp” NCI alanından ayırır. Rakiplerimizle proje kaydı yapma deneyiminiz varsa, kendinizi boşlukta hissediyor olabilir, meşhur güç ve soğutucu yığınının bataklığından kendinizi kurtaramamış olabilirsiniz.

Öyleyse, neden eskiden olduğu gibi proje kaydetmeyi ve teklifleri göndermeyi DURDURASINIZ ve kendinizi o dev yığının altına gömesiniz ki? Gördüğünüz gibi, birinci sınıf çözümlerimiz ve hizmetlerimiz… falan filan … bununla ilgili değil!

EVET, dünyadaki en iyi ağ kritik altyapısı teklifine sahibiz, ancak müşterilerinizle değer yaratmanıza ve milyarlarca dolarlık NCI alanında projeler KAZANMANIZA yardımcı olacak özel satış ekibimizden alacağınız destek ve rehberliktir. Vertiv’in günümüzdeki ve öngörülemeyen gelecekteki stratejik misyonu, artan gelir ve büyük kârlara giden yolda ilerlemenize yardımcı olmaktır.

Henüz yapmadıysanız, yolculukta bize katılın ve sertifikanızı alın. Sunduğumuz inanılmaz destekten bazılarının keyfini çıkarmaya başlayın. Vertiv ile kendinizi farklı kılın ve büyüyün… bunu yaptığınıza sevineceksiniz!

İlgili Makaleler

İş Ortağı Oturumu Aç

Dil ve Lokasyon