Working with our Vertiv Sales team enables complex designs to be configured to your unique needs. If you are an organization seeking technical guidance on a large project, Vertiv can provide the support you require.

Learn More

Many customers work with a Vertiv reseller partner to buy Vertiv products for their IT applications. Partners have extensive training and experience, and are uniquely positioned to specify, sell and support entire IT and infrastructure solutions with Vertiv products.

Find a Reseller

Already know what you need? Want the convenience of online purchase and shipping? Certain categories of Vertiv products can be purchased through an online reseller.


Find a Reseller

Need help choosing a product? Speak with a highly qualified Vertiv Specialist who will help guide you to the solution that is right for you.



Contact a Vertiv Specialist

Need help choosing a product? Speak with a highly qualified Vertiv Specialist who will help guide you to the solution that is right for you.



Contact a Vertiv Specialist

Yeni Yılda Size İlham Verecek 4 Ağ Edge Yeniden Yapılandırma Kararı

Amanda Gambill •

Edge Bilişim Teknolojisiyle İşletmenizi Nasıl Dönüştürebileceğinizi Öğrenin

Yeni yıl kararları büyük olasılıkla binlerce yıl önce, Babillilerin tanrılara borçlarını ödeyecekleri ve ödünç aldıkları nesneleri iade edeceklerine söz verdikleri dini uygulamalar olarak başladı. Benzer şekilde, antik Romalılar Janus tanrısına kurbanlar sundu ve gelecek yıl iyi davranışlar sergileyeceklerine dair söz verdi. Günümüzde, bu uygulama çok daha sekülerdir çünkü çoğu insan kendini iyileştirmek için sadece kendi başına karar verir, bu da kararları verenlerin çok küçük bir yüzdesinin neden hedeflerine ulaştığını açıklayabilir.

Ancak, nihai başarısızlığa odaklanmak, işleri farklı bir şekilde yapmak veya bir birey veya işletme üzerinde kademeli iyileştirmeler yapmak için kararın yaratabileceği olumlu etkileri göz ardı eder.

Montaja hazır mobilyalar, mutfak aletleri ve ev aksesuarları tasarlayan ve satan bir lider küresel perakendecinin, takvimin yenilenmesiyle motive olmasa da, aşağıdaki dört karar benzeri sonucu nasıl elde ettiğini görün:

Organize Olun.

Operasyonel verimlilikleri artırmak, evinizdeki ıvır zıvır çekmecesini düzenlerken olduğu gibi, halihazırda neye sahip olduğunuzu ve nihai hedeflerinize ulaşmanızı nasıl desteklediğini anlamak için envanter tutmak kadar basit bir mesele olabilir.

Bu organize olma süreci aynı zamanda gerekli iyileştirme alanlarını da vurgulayacaktır. Başka bir deyişle, tek bir ıvır zıvır çekmecesinde gerçekten 25 kaleme ihtiyacınız var mı, yoksa gelecekte daha hızlı düzeltme ve not alma için evin diğer bölgelerine mi taşınmalısınız? Yukarıda söz edilen perakendeci için durum buydu. Organize olmak, merkezi bilgisayardan daha dağıtık bir ağ mimarisine geçme ihtiyacını ortaya çıkardı.

Paradan Tasarruf Edin.

Daha fazla bilişim altyapısına yatırım yapmak sezgiye aykırı veya para tasarrufuna aykırı gibi görünse de, bu perakendeci her ikisini de aynı anda gerçekleştirdi. Altyapıyı ağının uç noktasına taşımak, mağaza içi veri işlemeyi iyileştirmekle kalmadı ve genel olarak müşteri deneyimi, şirketin altyapı destek maliyetlerini en aza indirmesine ve ağ trafiği ücretlerini artırmasından kaçınmasına olanak tanıdı.

Daha Özgüvenli Olun.

Pek çok karar alıcı gibi, bu ev ürünleri perakendecisi de daha fazla kontrol sahibi olmaya çalıştı. Edge bilişim teknolojisini yönetme konusunda kendine güvenme süreci daha iyi görünürlük anlamına geliyordu. Perakendeci, yönetim donanımı ve yazılımının bir kombinasyonu ile maksimum çalışma süresi sağlamak için kendi kaynaklarına kolayca güvenebilirdi. Söz verenler ve bu perakendeci için benzer şekilde, özgüven asla yardıma ihtiyaç duymamak anlamına gelmez. Aslında, en değerli olduğunu kanıtlamış olması muhtemel olan şey perakendeci ve teknoloji ortağı arasındaki iş birliğiydi.

Stresi Azaltın.

Yüzlerce konumda daha fazla ekipman daha fazla stres gibi görünebilir, ancak bir perakende ağ oluşturma çözümünün iş ihtiyaçlarına özenle tasarlandığı durumda her zaman böyle değildir. Perakende BT ekip üyeleri sadece para tasarrufu sağlamanın getirdiği derin nefesi almakla kalmayıp, aynı zamanda baş ağrısından kurtulmalarını sağlayan bir perakende BT çözümünü seçebildi. Bu daha az stres veya gönül rahatlığı, daha kaliteli bir uyku için başka bir ortak kararı benimsemelerine bile olanak tanımış olabilir.

Daha Fazla Bilgi

İlgili Makaleler

İş Ortağı Oturumu Aç

Dil ve Lokasyon