The page you're viewing is for Dutch (EMEA) region.

Investors

The page you're viewing is for Dutch (EMEA) region.

Catalogus voor IT-distributiepartners

oktober 25, 2017

Welke voordelen biedt het portfolio van Vertiv voor eindgebruikers?

Optimalisatie van hun bedrijfskritische infrastructuur – wij van Vertiv beloven om de beschikbaarheid, capaciteit en efficiëntie van hun bedrijfskritische infrastructuur te maximaliseren.

Wij bieden de ideale, complete oplossing voor hun bedrijf: ons productaanbod bevat alles wat u nodig hebt om hun bedrijf op elk moment draaiende te houden en tegelijkertijd een snellere en eenvoudigere toegang tot de infrastructuur te garanderen.

Vertiv levert hardware- en softwareproducten uit één hand die een volledige oplossing bieden voor het infrastructuurbeheer en daarnaast hebben wij de juiste mensen die u nodig hebt: IT-experts, verkopers en technisch personeel – een volledig team dat zich volledig richt op de uitdagingen van uw klant.

Als uw klant zijn infrastructuur wil optimaliseren door in één organisatie te investeren, dan kunt u er zeker van zijn dat Vertiv de juiste keuze is.

This page is translated using Google Translate in Dutch. This functionality is not working in the IE browser. Once you browse using IE Explorer, you will see English content and not translated.
INVESTORS
Overzicht

Taal & locatie