The page you're viewing is for Dutch (EMEA) region.

Investors

The page you're viewing is for Dutch (EMEA) region.

Chief Digital Officer

Victor Fetter

Victor Fetter is Chief Digital Officer bij Vertiv. Hij is verantwoordelijk voor de voortzetting van de transformatie van de klantenervaring middels strategieën die nieuwe klantoplossingen mogelijk maken, de operationele flexibiliteit bevorderen en het Vertiv-team versterken.

Victor heeft meer dan 25 jaar ervaring in het toepassen van technologieën om wereldwijde bedrijven strategisch te laten groeien. Vóór zijn carrière bij Vertiv was hij CIO van LPL Financial, een leider in de financiële adviesmarkt met ongeveer $535 aan activa. In zijn functie als CIO ontwikkelde en implementeerde hij een particuliere cloudgebaseerde digitale strategie om efficiëntie te stimuleren en tegelijkertijd risico’s te beheren. Daarnaast was hij ook CIO van Dell.com, een van de grootste wereldwijde e-commerceplatforms. Bij Dell transformeerde hij de B2B-, B2C- en partner- en service-ervaring in 130 landen en zorgde hij ervoor dat er iedere seconde één order werd verwerkt.

Victor heeft een bachelor of science in computerinformatiesystemen en bedrijfsadministratie van het Spring Hill College. In de afgelopen jaren hebben Forbes en anderen hem erkend als een van de meest ‘sociale’ CIO’s in de VS.

INVESTORS
Overzicht

Taal & locatie